PlayStation a anunțat jocurile gratuite ale lunii aprilie

Scris de | 1 aprilie, 2021
PlayStation a anunțat jocurile gratuite ale lunii aprilie

Cei care au un abonament PlayStation Plus, necesar oricum pentru a juca jocuri online, au parte de o lună destul de bună în aprilie, cu 3 titluri gratuite, disponibile pe PS4 sau PS5. Acestea pot fi descărcate oricând între 6 aprilie și 3 mai 2021.

Oddworld: Soulstorm (exclusiv PS5)

Oddworld: Soulstorm

Oddword: Soulstorm este cel mai nou joc din franciza Oddworld, ultimul joc fiind lansat în 2014 (Oddworld: New ‘n’ Tasty). Noul joc te pune în pielea lui Abe și păstrează elementele principale ale titlurilor anterioare, precum accentul pus pe stealth și supraviețuire, în timp ce încerci să îți salvezi prietenii.

Days Gone (PS4)

Days Gone

Lansat în urmă cu doi ani, Days Gone este unul dintre titlurile exclusive PlayStation care au avut un succes destul de mare și care va face în curând tranziția spre PC. Până atunci însă, povestea unui biker aruncat în timpul unei apocalipse zombie poate fi jucată de cei care nu au avut până acum ocazia în luna aprilie, numai pe PlayStation.

Zombie Army 4: Dead War (PS4)

Zombie Army 4

De la creatorii lui Sniper Elite 4, vine acest joc al cărui nume îți spune cam tot ce trebuie să știi despre el: vei împușca zombie. Jocul continuă povestea trilogiei Zombie Army, și te trimite în Italia pentru a salva încă odată lumea de amenințarea celor reveniți la viață. Zombie Army 4: Dead War are și suport co-op, care îți permite să joci jocul cu alți trei prieteni în același timp.

Abonamentul PlayStation Plus oferă jucătorilor de pe consola celor de la Sony diferite beneficii, de la jocuri gratuite în fiecare lună, posibilitatea de a juca online, Share Play, până la 100GB de stocare online, teme și avatare exclusive, reduceri în magazinul PlayStation și beneficii speciale în anumite titluri.

Etichete: , , , , , , ,