Telekom Romania este compania cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților pe mobil. Ce oferte de primăvară a pregătit operatorul

Scris de | 5 aprilie, 2021
Telekom Romania este compania cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților pe mobil. Ce oferte de primăvară a pregătit operatorul

Telekom Romania a anunțat astăzi o creștere semnificativă pentru anul trecut a numărului de contracte postpaid de telefonie mobilă, de 6.3%, până la 1.65 milioane, tendinţă care pare că se continuă şi în 2021. 

Totodată, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ național, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenți), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil, raportat la baza de clienți de mobil măsurată în luna august 2019.

Pentru a le mulțumi clienților săi, compania a lansat astăzi un manifest, în care aceștia sunt actorii principali. Noua campanie de comunicare reprezintă maniera prin care Telekom a ales să-și arate aprecierea pentru clienți și pentru devotamentul acestora.

„În ultimii trei ani, eforturile noastre s-au concentrat pe a afla care sunt dorințele românilor în ceea ce privește produsele și serviciile de telecomunicații și cum putem să răspundem mai bine acestor nevoi. Le-am propus clienților produse și servicii fixe și mobile inovatoare, la un raport calitate preț care să-i mulțumească. Pentru încrederea acordată, ne-am dorit să le mulțumim clienților într-un fel unic, așa cum am făcut lucrurile în ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comercială să le fie dedicate. Ei sunt pentru noi actorii principali și toată atenția noastră le este destinată”

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

În ultimii trei ani, Telekom a venit pe piața din România cu mai multe servicii și produse, printre care: 

 • Simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fără perioadă minimă contractuală, 100% online;
 • Cartela Mobil Nelimitat, pe care clienții o pot transforma printr-un proces digital ce durează mai puțin de cinci minute într-un abonament de telefonie mobilă, disponibilă în rețele de magazine Mega Image, Shop&Go și Carrefour;
 • Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune;
 • Călătorii cu avionul oferite gratuit românilor, prin parteneriatul cu Blue Air;
 • Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri și cabluri în casă;
 • Smart TV Stick, posibilitatea oferită clienților de a-și transforma televizorul obișnuit într-unul inteligent; 
 • Prevenţia riscurilor şi siguranța copiilor în mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.

Ofertele de primăvară Telekom

Totodată, Telekom a anunțat și noi oferte pentru principalele produse și servicii ale sale, astfel:

 • Clienții care aleg să-și porteze abonamentul activ dintr-o altă rețea către abonamentul Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus. 
 • Cei care doresc să-și achiziționeze și un telefon în rate pe factură, fără avans și dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A20s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în prețurile telefoanelor).
 • Pentru cei care își doresc internet fix, pe care să-l poată instala singuri, fără tehnician, fără găuri în pereți și cabluri care să strice aspectul locuinței, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promoțional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus, pentru serviciul de internet. 
 • Telekom vine și în ajutorul clienților care vor să-și televizorul obișnuit într-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV și permite redarea conținutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienții vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus. 
 • Nu în ultimul rând, clienții care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.
Oferta Telekom TV

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire.

Etichete: , , , , , , , ,