Noul telefon de gaming de la Lenovo are un design cel puțin interesant

FOTO via Weibo

Telefoanele de gaming au intrat pe piața de smartphone-uri pentru a oferi o alternativă mai rapidă, cu un design ceva mai „gamish”, pentru împătimiții jocurilor video și nu numai. Dacă putem aminti aici de terminale precum cele din seria ROG Phone, iată că și Lenovo încearcă să iasă pe piață cu un astfel de model, iar șasiul arată…interesant.

Și asta nu înseamnă că este un lucru bun, ba chiar din contră. Pare că producătorul chinez a nimerit în altă extremă atunci când a vrut să obțină un design de gaming.

FOTO via Weibo

Acesta a adăugat un cooler integrat chiar pe spate, fiind dispus lângă ceea ce pare a fi camera foto principală. Vorbim aici, oare, despre primul telefon mainstream cu senzor foto pe mijlocul carcasei? Rămâne de văzut.

Deși nu se știe încă mai nimic despre noul model de smartphone de la Lenovo, se fac deja speculații despre disponibilitatea acestuia, care ar putea fi destul de limitată. Telefonul ar putea fi lansat doar pe piața din Asia, precum și alte modele ale producătorului, care și-a centrat atenția mai mult local.

FOTO via Weibo

Pozele „leaked” de pe rețeaua socială chineză Weibo nu sunt nici pe departe oficiale și rămâne de văzut dacă planul companiei este într-adevăr să lanseze un astfel de smartphone cu design ciudat.