F1 2021, primul joc Codemasters lansat sub tutela EA, apare pe 16 iulie

Scris de | 15 aprilie, 2021
F1 2021, primul joc Codemasters lansat sub tutela EA, apare pe 16 iulie
Aston Martin

EA și Codemasters au anunțat astăzi F1 2021, care va fi lansat vineri, pe 16 iulie și va include echipele, piloții și circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 din acest an. Jocul va veni în acest an cu un Story Mode, un Career Mode extins cu opțiunea pentru doi jucători și trei noi circuite, Portimão, Imola și Jeddah, disponibile sub formă de conținut gratuit pentru toți jucătorii, post-lansare.

În Braking Point, noua poveste din Story Mode, jucătorii sunt purtați într-o călătorie memorabilă, pe măsură ce promovează din Formula 2 și au șansa de a deveni vedetă în lumea Formulei 1. Acest mod de joc introduce jucătorii în lumea piloților de Formula 1, putând experimenta stilul de viață atât pe circuit, cât și în afara sa: rivalitățile, emoția și devotamentul necesare pentru a concura la cel mai înalt nivel. De asemenea, jucătorii se vor reîntâlni cu controversatul Devon Butler, care revine în joc, după ce a debutat în F1 2019.

Alpine

F1 2021 aduce noutăți și în Career Mode, jucătorii putându-se distra în tandem, jucând online fie în echipă, fie concurând unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan. Fiecare jucător are control complet asupra modului în care pilotează, ceea ce le permite jucătorilor de toate nivelurile să concureze. Career Mode introduce, de asemenea, Real-Season Start, care permite jucătorilor să înceapă cariera personală în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

Elementele care revin anul acesta pe toate platformele includ experiența de pilot-manager My Team, modul de joc pentru doi jucători cu splitscreen, opțiunea de sezoane mai scurte atât pentru F1, cât și pentru F2, meniuri și controale accesibile. Pentru prima dată, F1 2021 va fi lansat și pe Xbox Series X|S și PlayStation 5, oferind o experiență vizuală inedită și un timp de încărcare mult mai rapid.

„Braking Point este o inovație incitantă la care am lucrat mulți ani. Suntem mândri să extindem experiența de joc și să le permitem jucătorilor să experimenteze suișurile și coborâșurile vieții în Formula 1, atât pe circuit, cât și în afara sa. Braking Point transformă complet jocul și aduce jucătorii în centrul atenției în cel mai mare spectacol de curse din lume”, a spus Lee Mather, Franchise Game Director, Codemasters.

F1 2021 este primul joc Codemasters de la achiziția companiei de către EA, petrecută anul trecut, și se lansează pe 16 iulie, pentru PS 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC (via Steam).

Etichete: , , , , , , , ,