Apple introduce iPhone 12 și iPhone 12 mini într-o nouă culoare

Scris de | 21 aprilie, 2021
Apple introduce iPhone 12 și iPhone 12 mini într-o nouă culoare
foto via @apple.com

Apple a prezentat astăzi un nou finisaj uimitor lila pentru iPhone 12 și iPhone 12 mini. Această nouă culoare accentuează frumos marginile plate din aluminiu ale iPhone 12, care se potrivesc perfect cu sticla din spate. Ambele modele au un sistem dual-camera avansat care oferă funcții de fotografie puternice și video de cea mai înaltă calitate într-un smartphone, cu afișaje expansive Super Retina XDR bord-la-margine cu OLED pentru o experiență de vizualizare mai luminoasă, mai captivantă.

A14 Bionic proiectat de Apple – cel mai rapid cip dintr-un smartphone – alimentează fiecare experiență pe iPhone 12 gestionând în același timp autonomia bateriei. Modelele iPhone 12 aduc, de asemenea, cea mai bună experiență 5G și introduc o încărcare wireless de mare putere cu MagSafe și un nou ecosistem de accesorii care se atașează cu ușurință la iPhone.

foto via @apple.com

iPhone 12 și iPhone 12 mini în violet vor fi disponibile pentru precomandă începând de vineri, 23 aprilie, cu disponibilitate începând de vineri, 30 aprilie. Clienții își pot completa iPhone-ul cu o nouă husă din piele MagSafe sau mânecă din piele în violet intens, un silicon Caz în Capri Blue, Fistic, Cantaloupe sau Ametist sau un portofel din piele Arizona, toate disponibile la comandă începând de astăzi.

„Incredibilul iPhone 12 este cel mai popular smartphone din lume, iar familia iPhone 12 are o rată de satisfacție a clienților de peste 99%. Noul finisaj violet, la timp pentru primăvară, adaugă o altă opțiune strălucitoare și distractivă, și credem că clienților le va plăcea ”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședintele senior al Apple la nivel mondial pentru Marketing.

foto via @apple.com

Designul ridicat al iPhone 12 de 6,1 inci și iPhone 12 mini de 5,4 inci este la fel de frumos pe cât de durabil.1 Și iPhone 12 mini este cel mai mic smartphone 5G din lume, împachetând toată tehnologia iPhone 12 într-un compact încântător de dimensiuni, oferind în același timp un afișaj impresionant de mare și captivant.  iPhone 12 și iPhone 12 mini dispun de afișaje Super Retina XDR pe tot ecranul, care se întind până la margini, cu gestionarea culorilor la nivel de sistem pentru o precizie a culorilor de top.  Clienții vor experimenta imagini mai luminoase și un contrast mai bun pentru fotografiile realizate în condiții de lumină slabă cu modul Noapte, și mai multă textură și mai puțin zgomot în fotografiile Deep Fusion.  MagSafe îmbunătățește încărcarea fără fir pentru o experiență mai bună și mai eficientă și introduce un ecosistem de accesorii ușor de atașat, care completează frumos modelele iPhone 12.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple introduces iPhone 12 and iPhone 12 mini in a stunning new purple