TOP 5 Oferte jocuri la eMAG pentru PlayStation

Scris de | 28 aprilie, 2021
TOP 5 Oferte jocuri la eMAG pentru PlayStation

Cât timp aștepți ca stocurile de PlayStation 5 să fie suplimentate și să poți piune mâna pe una dintre cele mai râvnite console din istorie, am alcătuit o listă cu jocuri pe care le poți încerca pe PlayStation 4 și pe care le poți folosi și după, pe device-ul din generația următoare.

eMAG are oferte destul de bune la jocuri de top din coleția PlayStation Hits, exclusive care nu pot fi jucate și pe alte platforme. În plus, magazinul online oferă o reducere substanțială la FIFA 21, variantă ce este compatibilă atât cu PlayStation 4, dar și cu noul PlayStation 5. Având în vedere că până la următorul joc mai trebuie să aștepți luni bune, investiția poate fi de bun augur.

Oferte jocuri eMAG pentru PlayStation: FIFA 21 Champions Edition

FIFA 21 Champions Edition aduce cu sine mai multe beneficii în joc față de versiunea normală a titlului realizat de Electronic Arts. Acesta este la ofertă pe eMAG la un preț foarte accesibil și tentant, de 90 de lei. Și mai important este faptul că pachetul are inclusă și ediția next-gen a jocului, compatibilă cu PS5.

Oferte jocuri eMAG pentru PlayStation: God of War

God of War este unul dintre cele mai populare jocuri exclusive de pe PlayStation, acolo unde descoperim mitologia nordică împreună cu Kratos și fiul său. Acțiunea dinamică și povestea cu note fantastice fac din God of War unul dintre cele mai bine vândute tituri de pe consolă ți totodată unul dintre cele mai apreciate de către critici. Acesta este disponibil la eMAG la un preț de doar 50 de lei.

Oferte jocuri eMAG pentru PlayStation: Cyberpunk 2077

Chiar dacă a avut numeroase probleme la lansare, cei de la CD Projekt Red au rezolvat marea majoritate a acestora cu ajutorul unor patch-uri care s-au lăsat așteptate timp de câteva luni. Acum, jocul este mai mult decât ok pe consolele din generația veche, iar prețul de 99 de lei poate fi destul de tentant pentru cei dintre voi care nu ați experimentat încă atmosfera unică din Night City.

Oferte jocuri eMAG pentru PlayStation: The Last of Us

The Last of Us este o adevărată capodoperă a industriei de gaming, urmând a fi adaptată și pe micile ecrane de către HBO Max. Jocul prezintă povestea lui Joel și a lui Ellie, care se văd nevoiți să traverseze SUA de la un capăt la altul, întâlnind pe parcurs diversele provocări pe care lumea postapocaliptică le aduce după sine. Toate aventurile acestora pot fi experimentate cu doar 50 de lei.

Oferte jocuri eMAG pentru PlayStation: Gran Turismo Sport

Fiind aclamat de criticii din întreaga lume ca unul dintre cele mai bune simulatoare de curse din istorie, Gran Turismo Sport face și el parte din colecția de jocuri exclusive disponibile doar pentru consolele produse de Sony. Acesta are câte ceva de oferit pentru fiecare împătimit al racing-ului și vine la un preț special de doar 50 de lei, numai bun de făcut cadou de paște fanilor acestui gen de jocuri.

Etichete: , , , , , , , , , ,