Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au „scăpat” în presă. Cum arată și ce funcții vor avea noile pliabile Samsung

Scris de | 3 mai, 2021
Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au „scăpat” în presă. Cum arată și ce funcții vor avea noile pliabile Samsung

După lansarea „celor mai puternice produse Galaxy” (noile laptop-uri), care a avut loc săptămâna trecută, Samsung își va îndrepta acum atenția către noua sa generație de telefoane pliabile, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, pereche care ar urma să se lanseze peste câteva luni. Multe dintre specificațiile și funcțiile pe care le vor avea noile pliabile Samsung au fost deja aflate, însă recent, un leak important a confirmat ceea ce până acum erau doar zvonuri.

Astfel, Galaxy Z Fold 3 ar urma să aibă o cameră sub display-ul principal, poziționată în același loc ca cea de pe Galaxy Z Fold 2. De asemenea, nu va lipsi integrarea cu S Pen-ul accesoriul celor de la Samsung rezervat de obicei gamei Note, însă care și-a făcut apariția și pe recent-lansata gamă S21. La fel ca la aceasta, stylus-ul nu va putea fi ținut în telefon, însă este posibil ca Samsung să prezinte o husă specială, cu un loc dedicat S Pen-ului.

Într-una din imagini, se poate vedea cum S Pen-ul este folosit pentru a lua notițe în timpul unei conferințe video, și tot aici se poate vedea lipsa unui cutout pentru cameră, ceea ce confirmă prezența camerei sub-display (care aparent este mult mai bună decât cea implementată pe ZTE Axon 20 5G).

Alături de informațiile despre S Pen și cameră, a apărut și o fotografie cu spatele pliabilului Z Fold 3, care se pare că nu va adopta acel ansamblu de cameră denumit Contour Cut, care acoperă inclusiv colțul telefonului, preferând unul mai simplu, similar cu modelele anterioare. Se observă și trei camere, însă niciuna dintre ele nu pare să fie de tip periscop.

În ceea ce privește Z Flip-ul, acesta a „sărit” o generație, pentru a avea un nume similar cu fratele său, Z Fold 3. Telefonul care se pliază pe verticală va face de asemenea și o modificare la ansamblul de cameră, care va deveni unul vertical. Micul pliabil va avea Gorilla Glass Victus și pe față, și pe spate și va aduce un display secundar mai mare decât prima generație, pentru a afișa mai multe informații. Z Flip 3 va fi disponibil în cel puțin 4 nuanțe diferite, și fiecare dintre acestea va avea un aspect „dual-tone”, în două culori.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold3 and Z Flip3 leak in promo materials