iPhone-ul pliabil: Apple se așteaptă să vândă 20 de milioane de unități în primul an

Scris de | 3 mai, 2021
iPhone-ul pliabil: Apple se așteaptă să vândă 20 de milioane de unități în primul an
foto via @gamersgrade.com

După ce în martie, analistul Ming-Chi Kuo spunea că Apple lucrează la primul său model de telefon pliabil, care ar trebui să fie introdus în 2023, acesta a oferit noi indicii despre așteptările companiei din Cupertino cu privire la acel dispozitiv.

Într-un mesaj adresat investitorilor, Kuo întărește zvonurile legate de sosirea iPhone-ului pliabil, și adaugă că Apple se așteaptă să vândă până la 20 de milioane de unități în primul an de lansare al telefonului.

Analistul spune că Apple se așteaptă să livreze undeva între 15 și 20 de milioane de unități pentru iPhone-ul pliabil de-a lungul anului 2023, iar compania americană va lucra cu Samsung, care va fi furnizorul exclusiv al ecranelor OLED pentru dispozitiv.

Într-un raport anterior, Kuo indica, în ceea ce privește ecranul telefonului, o dimensiune de 7,5 inci – 8 inci, care va transforma pliabilul într-o mică tabletă. Deși Samsung domină în acest moment piața telefoanelor pliabile, Kuo crede că Apple va avea un avantaj cu primul său astfel de telefon datorită „ecosistemului puternic”.

Bineînțeles, planurile pentru lansarea acestui telefon ar putea să se schimbe până în 2023, însă iPhone-ul pliabil pare să prindă din ce în ce mai mult contur, deoarece Apple nu va vrea să rămână în urmă față de competitorii săi (mai mult decât a făcut-o deja). Samsung se va afla în curând la a treia generație de pliabile, și alți producători importanți sunt așteptați să intre în această piață în curând.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Kuo: Apple expected to ship 20 million units of first foldable iPhone in 2023