Electrocasnicele Bespoke, lansate oficial de Samsung. Când vor fi disponibile în România

Scris de | 11 mai, 2021
Electrocasnicele Bespoke, lansate oficial de Samsung. Când vor fi disponibile în România

Samsung Electronics găzduiește, astăzi, Bespoke Home 2021, noua platformă virtuală și expoziție globală pentru electrocasnicele Samsung.

Evenimentul se concentrează în jurul extinderii globale a gamei de frigidere Bespoke și pregătește terenul pentru lansarea globală a pachetului Bespoke Kitchen, împreună cu noile electrocasnice de lifestyle și soluții IoT integrate.

Samsung Bespoke: Frigiderul personalizabil

Gama de frigidere Bespoke se extinde către piețele din America de Nord, America Latină, Europa, CSI, Orientul Mijlociu și în unele regiuni din Asia și Africa. Bespoke va fi disponibil în peste 20 de culori originale și șapte finisaje la nivel mondial.

În Europa, gama Bespoke este disponibilă în variante precum Frigider/Congelator 1-Door, Frigider Slim 1-Door și Combine Frigorifice în opțiuni de 1,85 și 2 metri, cu șase finisaje diferite și o varietate de culori, de la alb clasic până culori diverse.

Samsung Bespoke: Pachetul de bucătărie

Noul pachet de bucătărie Bespoke reprezintă prima expansiune globală a produselor Samsung Bespoke, pe lângă frigidere. Lansată în a doua jumătate a acestui an, oferta nord-americană se concentrează pe frigiderele Bespoke de vârf ale companiei și se extinde pentru a adăuga o gamă Bespoke, un cuptor cu microunde și o mașină de spălat vase, proiectate în același stil de design cu frigiderul.

Samsung Bespoke: Conectare

De asemenea, Samsung își va lansa gama extinsă de electrocasnice de lifestyle în America de Nord și Europa în acest an, formată din Bespoke AirDresser, purificator de aer Bespoke și aspirator stick Bespoke Jet.

Samsung Bespoke: noile electrocasnice lansate în America de Nord și Europa

  • Bespoke AirDresser oferă o gamă variată de soluții de îngrijire a hainelor. Acesta urmează să se lansează în Europa și în SUA în a doua jumătate a anului 2021.
  • Purificatorul de aer Bespoke captează aerul din 5 direcții pentru a-l purifica rapid și eficient, chiar și în spații mai mari. Sistemul său de filtrare elimină până la 99,999% din particulele de praf de 0,01µm, iar fluxul de aer purificat este eliberat în 3 direcții.
  • Bespoke Jet dispune de un dispozitiv automat de colectare a prafului, Clean Station, și de o stație de încărcare, oferind utilizatorilor o soluție de curățare. După ce a terminat aspirarea, utilizatorul pune pur și simplu aspiratorul în stația de curățare, iar acesta se va goli și se va încărca de unul singur. Noul Bespoke Jet va fi disponibil în trei culori și va fi lansat în SUA, Europa, CSI și Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.
  • Jet Bot AI+ este primul robot aspirator care vine echipat cu o soluție Intel AI. Aspiratorul inteligent își folosește tehnologia de recunoaștere a obiectelor, împreună cu senzorii LiDAR și 3D pentru a identifica obiectele și a determina direcția optimă de curățare. De asemenea, echipat cu o cameră, Jet Bot AI+ are integrată aplicația SmartThings pentru a ajuta componenta de monitorizare de la distanță. El va fi disponibil în SUA, Europa, CSI și Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.

Etichete: , ,