Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi lansate în august

Scris de | 11 mai, 2021
Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi lansate în august
foto via @androidauthority.com

Următorul lot de telefoane Galaxy de la Samsung ar putea fi lansat exact la timp pentru a umple golul din lipsa seriei Galaxy Note din acest an. Compania intenționează să lanseze Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în august.

Potrivit presei coreene Yonhap, Samsung este în discuții cu operatorii locali de telefonie mobilă de pe piața sa internă pentru a lansa telefoanele Galaxy menționate mai sus la sfârșitul lunii august.

Cea mai recentă cronologie a lansării Galaxy S21 FE se aliniază cu ceea ce a fost dezvăluit de o foaie de parcurs Samsung care a stabilit lansarea telefonului pentru 19 august. Înseamnă, de asemenea, că noua ediție Fan va fi lansată mai devreme decât predecesorul său, care a fost dezvăluit în septembrie anul trecut.

Între timp, un raport anterior a sugerat că Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 vor fi lansate în iulie. Telefoanele pliabile ar trebui să înlocuiască seria Galaxy Note anul acesta, completate cu suport S Pen pentru o utilizare mai mare. În acest sens, este logic ca Samsung să lanseze telefoanele în august, având în vedere că, de obicei, este momentul în care vom vedea dispozitive Note noi.

Samsung nu ne-a dat până acum niciun fel de indicii despre noile dispozitive Galaxy, însă zvonurile au făcut o imagine destul de decentă a ceea ce ne putem aștepta.

Etichete: , , ,

Sursa: Report: Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3, and Z Flip 3 to launch in August