Maratonul Samsung de League of Legends Wild Rift a strâns peste 1000 de participanți

Scris de | 14 mai, 2021
Maratonul Samsung de League of Legends Wild Rift a strâns peste 1000 de participanți

Samsung anunță încheierea primei competiții de mobile destinată jucătorilor de Wild Rift din România. Peste 1000 de participanți s-au înscris pe site-ul Samsung pentru a participa la prima competiție de Wild Rift, organizată în parteneriat cu echipa e-sports Nexus. Competiția a avut loc pe 25 aprilie, iar înscrierile s-au desfășurat în perioada 8-23 aprilie.

În cadrul competiției, cele 81 de echipe eligibile au jucat Wild Rift pe dispozitivele lor mobile, iar în finală au ajuns cele mai bune 2 echipe. Cei 5 membri ai echipei câștigătoare, Sarmale Esports, au fost recompensați cu câte un Samsung Galaxy S21+.

Competiția organizată în luna aprilie este prima competiție de acest fel lansată de Samsung, care și-a propus să aducă în atenția gamerilor români jocul Wild Rift, variantă de mobil a lui League of Legends, un joc de strategie adresat în special echipelor formate din mai mulți membri.

Anul acesta Samsung a încheiat un parteneriat la nivel global cu Riot Games pentru jocul Wild Rift, fiind disponibil în Galaxy Store și Play Store.

În final, 81 de echipe valide a câte 5 membri s-au jucat Wild Rift, iar cele mai bune două echipe au intrat în marea finală. Competiția a durat mai bine de 8 ore și a fost simultan live pe canalul de Twitch și YouTube Nexus.

Competiția a fost promovată de Team Galaxy (MaxInfinite), Samsung GRP Power Squad (Irina Simion, Antonia Nuckle, Roberta Sotir, Beatrice Zaharia, Ruxandra Mezin), echipa Nexus, creatorii de conținut amintiți mai sus, Alexa și nu numai.

Etichete: , , ,