Samsung oferă suport suplimentar pentru utilizatorii care tranzacționează criptomonede pe dispozitivele Galaxy

Scris de | 14 mai, 2021
Samsung oferă suport suplimentar pentru utilizatorii care tranzacționează criptomonede pe dispozitivele Galaxy

Samsung a anunțat că utilizatorii de blockchain pot acum să gestioneze și să tranzacționeze monedele virtuale din portofele terțe direct pe smartphone-urile Samsung Galaxy. Actualizarea facilitează accesul și procesarea tranzacțiilor pentru utilizatorii blockchain prin importul activelor virtuale stocate pe portofele hardware selecționate în portofelul Samsung Blockchain disponibil pe majoritatea smartphone-urilor Galaxy.

Portofelele hardware gestionate de  blockchain-ul Galaxy le oferă utilizatorilor gestionarea activelor cripto dintr-o locație convenabilă. În plus față de Samsung Blockchain Keystore, smartphone-urile Galaxy se pot conecta acum la portofele hardware, precum Ledger Nano S și Ledger Nano X.

Utilizatorii Samsung Blockchain Wallet vor putea, de asemenea, să țină pasul cu cele mai noi tendințe în criptomonede cu ajutorul unui flux de știri dedicat în aplicație, cu articole CoinDesk, unul dintre cei mai importanți furnizori de știri blockchain.

Samsung Galaxy: Securitate Avansată

După lansarea lui Galaxy S10 în 2019, portofelul Samsung Blockchain a crescut pentru a susține unele dintre cele mai populare criptomonede, precum Bitcoin, Ethereum, jetoane ERC, Tron (TRX) și jetoane TRC. De asemenea, le permite utilizatorilor Galaxy să exploreze aplicații descentralizate (DApp) care folosesc tehnologia blockchain pentru a autentifica schimbul de active digitale.

Pentru a stoca și gestiona active virtuale, dispozitivele trebuie să fie sigure. Soluțiile mobile blockchain ale Samsung sunt posibile prin intermediul platformei de securitate Samsung Knox. Cheile private utilizate pentru criptomonedă și DApp-uri sunt criptate și stocate într-o zonă izolată de sistemul de operare principal numit Samsung Blockchain Keystore. Aceste informații sunt protejate în continuare de un procesor securizat și pot fi accesate doar prin furnizarea codului PIN sau a amprentei deținătorului.

Etichete: , , , ,