BioWare s-a răzgândit și ar putea readuce multiplayer-ul lui Mass Effect 3

Scris de | 18 mai, 2021
BioWare s-a răzgândit și ar putea readuce multiplayer-ul lui Mass Effect 3

Anunțul lui Mass Effect Legendary Edition a fost un motiv de bucurie uriaș pentru fanii seriei celor de la BioWare și EA, însă la acea vreme a existat și un aspect negativ. Cele două au explicat că noul joc va omite componenta de multiplayer a lui Mass Effect 3, singurul joc din serie care a avut un astfel de mod.

Se pare însă că am putea avea parte de vești bune în curând, după ce project director-ul lui Legendary Edition, Mac Walters, a indicat că există posibilitatea ca modul online să ajungă până la urmă pe versiunea remastered a lui Mass Effect 3.

În februarie, Walters le spunea celor de la The Verge că motivul pentru care BioWare a decis să elimine multiplayer-ul din Legendary Edition a fost acela de a se concentra pe componenta single-player, o decizie care a fost până la urmă înțeleasă și acceptată de fani. El adăuga atunci că portarea multiplayer-ului ar însemna rezolvarea unor probleme cheie, precum felul în care poți integra funcția de cross-play și cum ai putea să îi aduci pe cei care se joacă încă Mass Effect 3 către noul joc – și ce recompense le-ai putea oferi drept mulțumire pentru timpul petrecut în jocul original.

Într-un interviu recent cu CNET, Walters a fost din nou întrebat dacă BioWare ia în considerare întoarcerea modului multiplayer, iar răspunsul său a fost „nu aș spune nu acestui lucru”. El adaugă însă că acest lucru depinde de răspunsul pe care îl vor avea fanii la Legendary Edition și dacă va exista o cerere din partea acestora pentru revenirea multiplayer-ului. „Ne vom întreba dacă avem resursele și timpul necesar pentru a-l aduce la calitatea pe care o dorim și noi, și fanii” spune Walters.

Întoarcerea multiplayer-ului ar fi primită cu brațele deschise de majoritatea fanilor, componenta online fiind una extrem de interesantă și foarte plăcută (deși implementarea loot box-urilor nu a fost un element agreat de mulți).

Etichete: , , , , , ,

Sursa: BioWare Sounds Open To Restoring Mass Effect 3 Multiplayer In Legendary Edition