Xiaomi POCO M3 Pro 5G, lansat oficial: Specificații, preț și disponibilitate

Scris de | 19 mai, 2021
Xiaomi POCO M3 Pro 5G, lansat oficial: Specificații, preț și disponibilitate

POCO Global lansează azi POCO M3 Pro 5G. Echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700 5G, acest telefon oferă performanțe bune, cu suport dual SIM 5G. Display-ul fluid de 90Hz asigură în același timp o eficiență energetică optimă pentru o durată de viață mai ungă a bateriei. 

POCO M3 Pro 5G: Procesor MediaTek Dimensity 700

POCO utilizează tehnologia MediaTek Dimensity, care asigură performanțe și viteze îmbunătățite. Procesorul MediaTek Dimensity 700 oferă performanțe la nivel de flagship și menține un consum redus de energie, datorită tehnologiei sale de procesare pe 7nm. Cu un modem 5G integrat, dispozitivul acceptă modul standby dual 5G, iar serviciul 5G poate fi întotdeauna pornit fără a schimba fizic cartelele SIM.

Performanța lui POCO M3 Pro 5G aduce la pachet și o experiență bună de divertisment. Procesorul are o arhitectură CPU octa-core, cu două nuclee Cortex-A76, care funcționează la viteze de până la 2,2 GHz. Unitatea centrală de procesare este asociată cu un GPU Mali-G57, o nouă arhitectură a unității de procesare grafice care asigură un plus de 30% de performanță și eficiență energetică.

POCO M3 Pro 5G: Display FHD+ de 90Hz

Cu o rată de refresh de 90Hz, POCO M3 Pro 5G vine cu imagini care se succed mai rapid și o experiență mai fluidă pentru utilizatori. Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

Ecranul FHD+ de 6,5″ produce imagini la o rezoluție de 1080P și este dotat cu senzori de lumină dublă pe față și pe spate, pentru a permite detectarea luminii la 360°. Astfel, display-ul se adapteză inteligent între 4096 de niveluri de luminozitate pentru o vizibilitate optimă. 

POCO M3 Pro 5G: Setup triplu de camere de 48MP

Setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP ar trebui să permită utilizatorilor să surprindă imagini mai clare, și în condiții de luminozitate redusă

Bateria mare de 5.000mAh, care poate rezista peste două zile, oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

POCO M3 Pro 5G: Design ergonomic 3D curbat

Realizat cu un design ergonomic, 3D curbat și finisaj lucios, telefonul este disponibil în trei culori: POCO Yellow, Power Black și Cool Blue.

Dispozitivul este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat și oferă o suită completă de caracteristici pentru folosirea zilnică, inclusiv blaster IR, NFC și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

POCO M3 Pro 5G este disponibil în două variante, 4GB+64GB și 6GB+128GB, la prețul recomandat de vânzare de 179 euro, respectiv 199 de euro. Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.

Etichete: , , , , ,