Pentru prima oară, Razer va avea o prezentare la E3

Scris de | 3 iunie, 2021
Pentru prima oară, Razer va avea o prezentare la E3

Razer a anunțat că va susține în premieră o prezentare (Razer Keynote) în cadrul E3 2021. Razer va fi printre companiile care deschid evenimentul mult așteptat, prezentarea având loc luni, 15 iunie, de la ora 1 AM (ora României). CEO-ul și co-fondatorul Razer, Min-Liang Tan, va dezvălui o serie de echipamente hardware, concepute folosind cele mai avansate tehnologii dezvoltate de compania americană.

Este pentru prima oară când Razer va avea o prezentare în cadrul celui mare eveniment global dedicat jocurilor video, E3. Show-ul are o tradiție în a pune în lumina reflectoarelor industria de jocuri video prin participarea celor mai renumite companii din domeniu.

CEO-ul Razer va susține prezentarea în formatul ”extended reality”, care combină spațiul virtual cu cel real. Datorită structurii interactive a E3 din acest an, milioane de fani ai companiei și jucători vor putea urmări prezentarea în direct.

Lui Min-Liang i se vor alătura pe scenă și invitați din industrie pentru a prezenta noile produse ale companiei. Evenimentul va fi transmis la nivel internațional pe canalele oficiale ale evenimentului pe YouTube, Twitch, Twitter și Facebook, pe portalul și prin aplicația dedicată E3, respectiv prin intermediul partenerilor media inclusiv IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+, dar și pe canalele sociale majore ale Razer.

Prezentarea va fi urmată de o nouă ediție extinsă a evenimentului virtual RazerStore Live, găzduită de celebrități din lumea gaming-ului și de reprezentanți ai companiei care vor oferi mai multe detalii despre noile produse și vor organiza diferite concursuri.

Etichete: , , , , ,