Telekom îți permite acum să vizualizezi 3D telefoanele de care ești interesat

Scris de | 11 iunie, 2021
Telekom îți permite acum să vizualizezi 3D telefoanele de care ești interesat

Telekom Romania anunță o nouă facilitate disponibilă în premieră pe site-ul oficial, prin intermediul căreia vizitatorii pot vizualiza telefoanele disponibile în format 3D.

Pentru ca vizitatorii site-ului să poată identifica mai ușor dimensiunile reale ale terminalelor mobile, Telekom Romania a adăugat o funcționalitate prin care aceștia pot asocia mai ușor proporțiile telefoanelor cu ajutorul unui obiect extrem de comun: un card bancar. Astfel, clienții pot înțelege mai ușor cât de înalt, de lat sau de subțire este smartphone-ul pe care și-l doresc, în comparație cu un card bancar.

“Datorită noii facilități introduse de Telekom Romania, clienții își pot analiza mai atent telefoanele dorite direct online fără a mai fi nevoie să meargă într-un magazin fizic sau să sune în Call Center”, declară Gabriel Trăistaru, Director Digitalizare în cadrul Telekom Romania

Pe site-ul telekom.ro, clienții au posibilitatea de a alege orice smartphone, din gama disponibilă, pe care să-l plătească în rate, pe o perioadă de 24 de luni și îl pot combina cu orice abonament mobil. Totodată, clienții beneficiază de livrare gratuită în toată țara.

Etichete: , , ,