Beats lansează Studio Buds, căști true wireless cu ANC la 150 de dolari

Scris de | 15 iunie, 2021
Beats lansează Studio Buds, căști true wireless cu ANC la 150 de dolari
Foto: Apple

Beats a anunțat o nouă pereche de căști de tip true wireless, denumite Studio Buds, care vin cu anulare activă a zgomotului de fond (ANC) și transparency mode, adică un mod care îți permite să auzi mediul înconjurător, folosind microfoane exterioare pentru a prelua sunetele acestuia.

Studio Buds vin, bineînțeles, cu posibilitatea de împerechere rapidă cu dispozitivele Apple și Android, însă pe cel din urmă orice modificare audio sau upgrade-uri de firmware trebuie să fie făcute prin aplicația Beats. Pe dispozitivele Apple, aceste lucruri vor fi realizate în mod nativ, prin sistemul de operare.

Beats Studio Buds
Foto: Apple

Studio Buds vin și cu asistenți vocali, cu aceeași limitare menționată precedent – pe Android, aceștia pot fi activați prin aplicație, în timp ce pe iOS, un simplu „Hey Siri” va funcționa instant. Din nefericire, căștile nu au la interior cipul W1 sau H1, astfel că nu vor putea oferi suport pentru spatial audio pe Apple Music.

În ceea ce privește rezistența la apă sau transpirație, noile căști au rating IPX4, astfel că poți alerga cu ele sau le poți folosi în timpul unui antrenament, chiar dacă nu au fost concepute special pentru acest lucru.

Autonomia căștilor este de opt ore atunci când asculți muzică cu ANC-ul activat, respectiv 5 ore dacă ai pornit transparency mode. Carcasa acestora va oferi încă două încărcări complete, pentru un total de 24 de ore de autonomie. Încărcarea se face pe USB-C, iar 5 minute la priză îți pot oferi o oră de utilizare.

Beats Studio Buds
Foto: Apple

Beats Studio Buds costă 150 de dolari și sunt disponibile în trei culori diferite: alb, negru și roșu.

Etichete: , , ,

Sursa: Beats launches Studio Buds with ANC and transparency mode