Samsung Galaxy M32 se va lansa pe 21 iunie cu o baterie uriașă

Scris de | 15 iunie, 2021
Samsung Galaxy M32 se va lansa pe 21 iunie cu o baterie uriașă
foto via @gsmarena.com

Cel mai nou smartphone din seria M al celor de la Samsung, Galaxy M32, se lansează oficial pe 21 iunie. Telefonul a apărut pe Amazon India cu data lansării, iar pagina sa a dezvăluit, de asemenea, câteva dintre specificațiile cheie ale midrangerului – o baterie mare, ecran luminos și un ansamblu format din patru camere.

Ecranul va fi un panou Super AMOLED de 6,4 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, rezoluție Full HD+ și 800 de nits luminozitate. Va avea o crestătură pentru camera selfie, care va veni cu un senzor de 20MP.

foto via @gsmarena.com

Ansamblul camerei quad de pe spatele lui Galaxy M32 va fi amplasat pe o „insulă” pătrată, cu un senzor principal de 64MP. În mod normal, acesta va fi completat de trei senzori de tipul ultra-wide angle + adâncime + macro, la fel ca pe Galaxy M42 5G, recent lansat.

Alte specificații includ o baterie foarte generoasă, de 6.000 mAh, care a fost întotdeauna o caracteristică de semnătură pentru seria Galaxy M. Samsung va vinde telefonul momentan doar în India, în principal online la Amazon și Samsung Store, și va costa aproximativul a 1000 de lei. Nu este însă exclus să vedem acest dispozitiv făcându-și loc și pe piața din România mai târziu în acest an, precum predecesorul său, Samsung Galaxy M31.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Galaxy M32 to arrive on June 21 with big battery