Cyberpunk 2077 se întoarce în sfârșit în magazinul PlayStation

Scris de | 16 iunie, 2021
Cyberpunk 2077 se întoarce în sfârșit în magazinul PlayStation

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale lui 2020 și-a făcut în sfârșit revenirea în magazinul digital celor de la PlayStation. Vestea vine la 6 luni după ce a fost exclus din acesta din cauza problemelor mari de la lansare, care au continuat și în primele luni ale lui Cyberpunk 2077.

Se pare că în acest moment, jocul poate fi găsit în PlayStation Store sub tag-ul „Just announced”, indică AndroidCentral. Dacă nu ai deja jocul, îl poți pune în wishlist, iar dacă deții versiunea digitală, o poți redescărca direct din magazin, updatată la cea mai recentă versiune a jocului, 1.22.

Cyberpunk 2077 a fost eliminat din PlayStation Store pe 17 decembrie și nu am avut nicio veste cu privirea la întoarcerea sa de atunci. În aprilie, dezvoltatorul CD Projekt Red lansa un patch major și spunea că este un pas important în revenirea jocului pe platforma digitală a celor de la Sony. Versiunile next-gen ale jocului ar urma să se lanseze mai târziu în acest an.

Cyberpunk 2077 a fost primit cu review-uri mixte, majoritatea celor care au jucat cel mai nou titlu CD Projekt Red apreciind povestea sa, însă atrăgând atenția asupra unor glitch-uri și bug-uri considerabile. Încă de la lansare, dezvoltatorul titlului a încercat să lucreze asupra sa și să îl aducă la o stare cât mai apropiată de produsul pe care l-a promis în urmă cu mulți ani.

Poți citi review-ul nostru despre Cyberpunk 2077 aici.

Etichete: , , ,

Sursa: Cyberpunk 2077 is seemingly returning to the PlayStation Store