Razer lansează primul monitor de PC din lume cu certificare THX, Raptor 27

Scris de | 16 iunie, 2021
Razer lansează primul monitor de PC din lume cu certificare THX, Raptor 27

Razer a anunțat o nouă versiune a monitorului Raptor 27, cu un ecran cu refresh rate de 165Hz și timpi de răspuns de 1ms. Acesta este primul monitor de PC care a obținut certificarea THX, în urma a peste 400 de teste individuale menite să asigure acuratețea redării culorilor. Scopul final este ca imaginile să fie redate exact cum și le-au imaginat creatorii acestora, la o calitate și un nivel de detalii neegalate.

Cu o fluiditate asigurată de refresh rate-ul de 165Hz, ecranul IPS cu unghi larg de vizualizare din noul monitor dispune de o rezoluție QHD (2560×1440) cu suport pentru tehnologiile AMD FreeSync Premium și NVIDIA G-Sync. Razer Raptor 27 acoperă 95% din standardul de culoare DCI-P3 și are capabilitate HDR400, redând astfel culori vii și un negru profund.

Noul Razer Raptor 27 păstrează design-ul predecesorului său, inclusiv finisajul negru mat, baza de aluminiu, spatele cu textură de material textil și tunelurile pentru un management eficient și discret al cablurilor. Aspectul este completat de sistemul de iluminare Razer Chroma RGB, care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori și o varietate de efecte de iluminare care pot fi sincronizate cu alte dispozitive compatibile prin aplicația Synapse 3. Utilizatorii pot controla nivelul de luminozitate și de contrast, respectiv setările de culoare tot direct din aplicație.

Pentru maximum de fiabilitate, Razer lansează și adaptorul Raptor VESA, care este comercializat separat, acest accesoriu fiind proiectat să se potrivească cu toate modelele de Raptor, având un design ultra-subțire. Prin înlocuirea bazei monitorului cu adaptorul VESA, utilizatorii pot monta Raptor 27 pe orice stand VESA compatibil.

Monitor Raptor 27

Razer Raptor 27 va fi disponibil în ultimul trimestru al lui 2021, la prețul de 999,99 euro, pe site-ul oficial Razer și în oferta partenerilor de retail ai companiei.

Etichete: , , ,