EA a anunțat oficial Madden NFL 22. Trailer + Noutăți

Scris de | 18 iunie, 2021
EA a anunțat oficial Madden NFL 22. Trailer + Noutăți

Electronic Arts a anunțat EA SPORTS Madden NFL 22, coperta jocului ilustrând doi campioni ai NFL Super Bowl și MVP emplematici ai sportului: Tom Brady și Patrick Mahomes. Madden NFL 22 valorifică performanța consolelor next-gen, recreând energia, emoția și versatilitatea specifică NFL prin intermediul modului Dynamic Gameday, care influențează experiența jucătorilor în fiecare mod de joc disponibil.

Jucătorii pot alege exersarea unui plan de joc săptămânal sau pot opta pentru confruntări directe în Play Now. Indiferent de alegere, fiecare experiență prezintă unicitate, precum și un nivel ridicat de strategie și storytelling pentru fiecare meci sau stadion. De asemenea, EA SPORTS le-a oferit fanilor o primă perspectivă a jocului Madden NFL 22 prin intermediul unui trailer lansat astăzi. Madden NFL 22 va fi lansat la nivel global pe 20 august pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Xbox One, PlayStation 4, și Google Stadia.

Modul Dynamic Gameday al Madden NFL 22 dispune de trei noi funcții: Gameday Atmosphere, Gameday Momentum și Next Gen Stats: Star-Driven AI. Gameday Atmosphere le permite jucătorilor să se conecteze cu fanii NFL prin intermediul mulțimilor, locațiilor și a elementelor de prezentare care potențează fiecare joc.

De asemenea, sunt incluse noi mecanisme bazate pe performanță, Gameday Momentum, precum Home Field Advantage, care facilitează condiții de joc adaptate atmosferei fiecărui stadion NFL. Nu în ultimul rând, jocul include și Next Gen Stats: Star-Driven AI, cu date reale din clasamentul jucătorilor, actualizate pe parcursul sezonului, influențând comportamentul AI și evoluția echipelor astfel încât superstarurile NFL și personalitatea echipelor să fie cât mai realiste.

Modul Franchise al Madden NFL 22 le va permite jucătorilor să fie mai conectați între ei și să dețină un control mai mare al echipelor, cu ajutorul sistemelor detaliate de staff management și al setului de abilități pe care le pot dezvolta, precum și prin strategii de joc săptămânale, însoțite de Season Engine-ulrevizuit, aducând noutăți în fiecare săptămână. Modul Franchise va fi actualizat constant pe parcursul anului.

Cel mai nou mod de joc Madden NFL, The Yard, va include un o campanie single-player și un sistem de progresie al avatarului, care partajează progresul, premiile și popularitatea către Face of the Franchise. Face of the Franchise revine cu o nouă poveste, un nou sistem de clasificare a jucătorilor și cu opțiunea de a juca pentru prima oară de pe linia de apărare, din rolul de linebacker.

De asemenea în premieră, modul Superstar KO oferă modul multiplayer, facilitând și accesul la echipe NFL reale. Mai mult, Madden Ultimate Team va dispune de un nou sezon de conținut și va permite atât schimbări la pauză pentru Superstar X-Factors, cât și integrarea Next Gen Stats.

Fanii care precomandă Madden NFL 22 vor avea diverse beneficii, precum noi elemente vanity și conținut în Ultimate Team, beneficii noi în modurile Franchise, Face of the Franchise și The Yard. Ediția MVP și ediția disponibilă pentru precomandă, cât și Ediția Dynasty disponibilă pentru EA Play Pro dispun de acces cu 3 zile înainte de lansare, Dual Entitlement pentru jucătorii care vor să își actualizeze experiența Madden NFL pe console de nouă generație, și multe alte beneficii. Mai mult, membrii EA Play vor dispune de un trial anticipat și premii lunare în joc.

Etichete: , , , , , ,