Samsung aduce monitoare de gaming cu ecran plat în gama Odyssey

Scris de | 23 iunie, 2021
Samsung aduce monitoare de gaming cu ecran plat în gama Odyssey

Samsung a anunțat că gama sa extinsă de monitoare Odyssey 2021 va fi disponibilă pe toate piețele globale, începând cu 21 iunie 2021. Categoriile cunoscute precum G3, G5 si G7 se păstrează, dublând modelele cu ecran curbat 1000R cu noi modele cu ecran plat, dar aducând și noutăți semnificative, precum primul model Odyssey UHD și primul cu HDMI 2.1.

Din gama de monitoare de gaming cu ecran plat Samsung Odyssey vor face parte:

  • Odyssey G7 de 28 de inci (Model: G70A) – Dispunând de un panou Ultra High Definition (UHD) cu un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, împreună cu HDR400, G7 produce culori cu mai mult contrast, un negru mai închis și un alb mai luminos pentru o profunzime spectaculoasă. Cu o rată de refresh de 144Hz de top și un timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms, care se îmbină cu compatibilitate NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync Premium Pro, jucătorii obțin o precizie mai bună. Monitorul are și un port HDMI 2.1pentru consolele de nouă generație cu suport 4K 120Hz.
  • Odyssey G5 de 27de inci (Model: G50A) – Odyssey G5 este primul model Odyssey care prezintă un panou Quad High Definition (QHD) cu o rată de refresh de 165Hz, oferind un timp de răspuns de 1 ms, precum și HDR10.Nu lipsesc compatibilitatea G-SYNC și AMD FreeSync Premium și cu un suport reglabil de înălțime, jucătorii își pot înclina, roti și pivota monitorul pentru a crea o configurație complet ergonomică, confortabilă și potrivită unui timp de joc mai îndelungat.
  • Odyssey G3 de 27 de inci și de 24 de inci (Model: G30A) – Odyssey G3 este ideal pentru cei care își doresc o modalitate mai accesibilă pentru a-și îmbunătăți setup-ul de gaming. Monitorul este echipat cu o rată de refresh de 144Hz și un timp de răspuns de 1 ms, iar compatibilitatea AMD FreeSync Premium ajută la o experiență de joc mai fluentă. G3 are un suport reglabil de înălțime, asigurând astfel și confortul jucătorilor, nu doar performanța.

Monitoarele de gaming Samsung Odyssey G70A și G50A includ, de asemenea, o serie de funcții pentru multitasking. Fiecare monitor are mai multe instrumente de gestionare a ecranului, iar utilizatorii se pot juca, pot viziona conținut divers și pot interacționa pe chat, în același timp, fără efort cu Picture-by-Picture (PBP) sau pot crea un al doilea ecran virtual cu Picture-in-Picture (PIP) cu personalizare flexibilă. Cu Easy Setting Box, jucătorii pot gestiona mai multe ecrane pe un singur monitor cu alocări de ferestre complet optimizate pentru multitasking, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să aleagă între a-și urmări streamerul preferat sau a se juca.

În plus, cu Auto Source Switch+, jucătorii pot ajunge la conținutul lor mai repede fără a accesa mai multe ferestre. Utilizatorii trebuie doar să pornească computerele sau consola de gaming, iar monitorul va recunoaște în mod instantaneu rutina acestora și va deschide cea mai activă fereastră.

Etichete: , , , , ,