AirPod-urile au devenit un pericol pentru utilizatorii care le folosesc înainte de somn

Scris de | 24 iunie, 2021
AirPod-urile au devenit un pericol pentru utilizatorii care le folosesc înainte de somn
foto via @ubergizmo.com

AirPod-urile Apple, la fel ca majoritatea căștilor wireless, au fost concepute pentru a fi mici, astfel încât să poată fi purtate confortabil și să poată fi transportate cu ușurință. Cu toate acestea, faptul că sunt atât de mici înseamnă că pot fi înghițite cu ușurință, așa cum a spus Brad Gauthier într-o poveste postată pe The Guardian.

Potrivit lui Gauthier, și-a pus AirPod-urile pentru a viziona filme în pat înainte de a dormi, lucru pe care îl descrie ca un obicei al său. Cu toate acestea, el s-a trezit mai târziu pentru a descoperi că unul dintre căști dispăruse și, când a mers să bea apă și-a dat seama că nu este vorba despre o durere obișnuită de gât, ci mult mai mult de atât.

După un control amânunțit, acesta a constat că AirPod-ul pierdut se afla în partea esofagului său. Gauthier a reușit în cele din urmă să-l scoată cu o intervenție chirurgicală la un centru de endoscopie și, spre surprinderea sa, a funcționat în continuare, chiar dacă se pare că microfonul a fost ușor deteriorat în acest proces.

Ceea ce este amuzant și ușor îngrijorător este că nu este prima dată când auzim despre asta. Au existat mai multe povești despre oameni, inclusiv copii, care și-au înghițit AirPod-urile în trecut și ne îndoim că aceasta va fi ultima dată când vom auzi despre acest lucru.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: People Swallowing Their AirPods Is Becoming A Scarily Common Occurrence