Logitech lansează o nouă tastatură Combo Touch pentru iPad Air 4

Scris de | 25 iunie, 2021
Logitech lansează o nouă tastatură Combo Touch pentru iPad Air 4
foto via @ubergizmo.com

În ultimii ani, am văzut că producătorii de accesorii acordă mai multă atenție seriei iPad Pro de la Apple, ceea ce nu este surprinzător, deoarece este iPad-ul emblematic al Apple. Cu toate acestea, pentru cei care nu dețin un iPad Pro, dar doresc totuși accesorii pentru iPad-ul lor, atunci s-ar putea să fiți interesat să aflați că Logitech a anunțat o nouă husă de tastatură Combo Touch pentru iPad Air 4.

Ceea ce face acest accesoriu deosebit de interesant este că nu se bazează pe Bluetooth pentru conectivitatea sa. În schimb, se bazează pe conectoarele inteligente încorporate de pe iPad Air 4, ceea ce înseamnă că extrage energie de pe tabletă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bateria tastaturii, cu excepția cazului în care iPad-ul nu este încărcat.

Combo Touch va aduce o tastatură și un trackpad pe iPad Air 4, ceea ce înseamnă că, dacă doriți, îl puteți folosi ca un înlocuitor de laptop. Pe deasupra, acționează și ca o carcasă / husă de protecție pentru iPad-ul tău, făcându-l un prieten de călătorie destul de perfect dacă trebuie să lucrezi din mers.

Etichete: , , , ,

Sursa: Logitech Launches New Combo Touch Keyboard For The iPad Air 4