Prețurile Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2 au apărut înainte de evenimentul din august

Scris de | 6 iulie, 2021
Prețurile Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2 au apărut înainte de evenimentul din august
foto via @slashgear.com

Evenimentul Samsung Unpacked este din ce în ce mai aproape, iar cea mai mare parte a atenției va fi direcționată probabil către Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Totuși, Samsung are și dispozitive portabile care ar urma să debuteze în același timp, iar un nou zvon ne oferă mai multe informații despre smartwatch-ul Galaxy Watch 4 și căștile Galaxy Buds 2.

Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic marchează un nou început pentru smartwatch-urile Samsung, lăsând în urmă propriul sistem de operare bazat pe Tizen. Acestea vor fi primele ceasuri inteligente ale sud-coreenilor care vor folosi Wear OS de la Google, deși cu un nou skin care seamănă mai mult cu experiența One UI a companiei. Aceasta marchează nu doar o nouă fază pentru ceasurile inteligente Samsung, ci și pentru Wear OS în sine.

Cei care sunt interesați de Galaxy Watch 4 vor avea două dimensiuni din care să aleagă. Potrivit surselor MySmartPrice, modelul de 40 mm va costa 350 de euro, sau aproximativ 415 dolari, în timp ce varianta mai mare de 44 mm începe de la 380 de euro, sau aproximativ 450 de dolari.

A existat un zvon recent despre un Galaxy Watch 4 Classic iar acesta ar fi prevăzut să aibă două dimensiuni disponibile, ambele mai mari decât echivalentele lor non-clasice. Dimensiunea de 42 mm are un preț de 470 de euro (560 de dolari), în timp ce ceasul inteligent de 46 mm va fi comercializat cu 500 de euro (600 de dolari). Zvonurile spun că ar exista și o variantă de 44 mm, dar site-ul nu are încă informații despre prețurile sale.

Galaxy Buds 2 își vor face și ele apariția pe 11 august, dacă zvonurile sunt corecte. Prețul zvonit pentru acestea este de 180 de euro, aproximativ 215 dolari. Desigur, aceste prețuri sunt încă neoficiale, și vor varia în funcție de regiune.

Etichete: , , ,

Sursa: Galaxy Watch 4 and Galaxy Buds 2 prices leak ahead of August event