Toate modelele iPhone 14 vor avea display-uri de 120Hz

Scris de | 9 iulie, 2021
Toate modelele iPhone 14 vor avea display-uri de 120Hz
foto via @ubergizmo.com

Potrivit zvonurilor, iPhone-urile din 2021 ar trebui să vină cu display-uri cu rate de reîmprospătare de 120Hz. Cu toate acestea, chiar și atunci este de așteptat ca, probabil, doar modelele Pro să primească acest feature.

Cu toate acestea, în 2022, acest lucru s-ar putea schimba și ne așteptăm ca întreaga gamă de iPhone 14 să dispună de așa ceva. Acest fapt este cunoscut potrivit unui raport al The Elec, care susține că LG va furniza panourile LTPO necesare care ar fi utilizate în întreaga serie iPhone 14 în 2022.

Pentru cei care nu știu, LTPO este una dintre piesele cheie de tehnologie care ar permite Apple să introducă ecrane de 120Hz în iPhone-urile sale. Motivul este că, deoarece aceste afișaje consumă mai puțină energie, poate ajuta la echilibrarea consumului de energie la o rată de reîmprospătare de 120Hz. Având în vedere că iPhone-urile sunt renumite, mai nou, pentru durata de viață a bateriei, acesta este unul dintre modurile prin care Apple va reuși performanțe și mai mari din acest punct de vedere.

De asemenea, nu este surprinzător faptul că Apple ar aduce în cele din urmă funcția la întreaga sa gamă. Acest lucru a fost realizat de companie în trecut și cu alte feature-uri. Desigur, nici rata de reîmprospătare de 120Hz a iPhone 13 nu a fost încă confirmată oficial, așa că trebuie să mai așteptăm până aflăm informațiile oficiale.

Etichete: , ,

Sursa: All iPhone 14 Models Will Sport 120Hz Displays