Realme lansează un nou smartphone cu până la 19GB de memorie RAM

Scris de | 19 iulie, 2021
Realme lansează un nou smartphone cu până la 19GB de memorie RAM

Realme pregătește un eveniment pentru data de 21 iulie (miercuri), în cadrul căruia va prezenta două noi dispozitive, care fac parte dintr-o serie complet nouă, denumită GT Master. Cele două smartphone-uri vor avea versiuni diferite, numite Master Edition și Master Explorer Edition, iar cea de-a doua are deja mai multe specificații care au fost aflate.

Astfel, Realme GT Master Explorer Edition ar urma să fie echipat cu un senzor Sony de 50MP IMX766 și stabilizare optică, acesta fiind același senzor pe care îl regăsim pe Oppo Find X3 Pro și OnePlus 9 Pro.

De asemenea, telefonul va avea până la 19GB de memorie RAM, iar 7GB dintre aceștia vor fi virtuali. Există și indicii cu privire la preț, care ar urma să înceapă în China de la echivalentul a 462 de dolari, conform vicepreședintelui Realme, Xu Qi Chase, lucru confirmat ca prețul de bază pentru versiunea cu 6GB de RAM și 128GB de stocare de un retailer local.

Pe lângă cei 19GB de memorie RAM, Realme GT Master Explorer Edition este așteptat să aibă și un ecran AMOLED de 6,55 inci, cu rată de refresh de 120Hz și o luminozitate maximă de 1100 de niți. În plus, în interior se va afla un procesor Snapdragon 870 și o baterie de 4300mAh, capabilă de încărcare pe 65W. În ceea ce privește software-ul, telefonul va rula Android 11, cu interfața Realme UI 2.0 aplicată.

Realme a sosit recent în România și a lansat deja mai multe smartphone-uri pe plan local, printre care Realme GT 5G, Realme 8 sau Realme 8 5G.

Etichete: , , ,

Sursa: Realme GT Master Explorer Edition will bring IMX766 main sensor and up to 19GB RAM