Sony lansează soundbar-ul HT-A7000, pe 7.1.2 canale

Scris de | 21 iulie, 2021
Sony lansează soundbar-ul HT-A7000, pe 7.1.2 canale

HT-A7000 este o bară de sunet pe 7.1.2 canale și integrează două boxe orientate în sus pentru sunet care se propagă deasupra capului, două tweetere transversale și cinci boxe frontale pentru sunet surround mai puternic, dar și un subwoofer dual încorporat, pentru bass.

Tehnologia Vertical Surround Engine de la Sony poate propaga sunetul în plan vertical, astfel încât utilizatorii să-l perceapă ca venind de deasupra capului, fără a fi nevoie de boxe care să fie montate în tavan. Alături de S-Force Pro Front Surround, acesta produce un câmp sonor surround, cu sunet care îi învăluie pe utilizatori din ambele părți.

Tweeterele transversale dispun sunetul între pereții laterali și extind experiența surround. Combinate cu S-Force PRO Front Surround, le oferă utilizatorilor un sunet surround și mai amplu pentru o experiență captivantă.

Boxele orientate în plan vertical, subwoofer-ul încorporat și boxele frontale dispun de o unitate X-Balanced într-o formă dreptunghiulară unică, pentru a maximiza suprafața diafragmei difuzorului, dar și pentru a mări presiunea sunetului pentru un bass mai profund și o claritate vocală mai mare.

360 Reality Audio și acoperire a sunetului 8K

Utiliztorii se pot bucura de o nouă modalitate de a asculta melodiile preferate, datorită tehnologiei 360 Reality Audio, care oferă o experiență imersivă a concertelor live sau a înregistrărilor în studio. De asemenea, aceștia se pot bucura de 360 Reality Audio pe Amazon Music HD, Deezer, nugs.net și TIDAL. Mai mult, utilizatorii pot asculta melodiile preferate așa cum au fost gândite de artiști, datorită High-Resolution Audio, pentru precizie și claritate excepțională.

HT-A7000 dispune de DSEE Extreme, care utilizează Edge-AI pentru a permite îmbunătățirea în timp real a tuturor fișierelor muzicale digitale comprimate, pentru a restabili sunetul de înaltă calitate pierdut în timpul procesului de compresie și a oferi o experiență de audiție mai bogată și mai completă.

În ceea ce privește filmele și jocurile, întreaga calitate a imaginii originale este păstrată atunci când este redată cu ajutorul HT-A7000. Jocurile și producțiile cinematografice sunt mai captivante și mai realiste, deoarece soundbar-ul acceptă toate formatele recente, precum 8K HDR, 4K 120 și Dolby Vision.

HT-A7000 include microfoane încorporate care îndeplinesc toate condițiile pentru a oferi utilizatorilor un sunet surround perfect pentru orice încăpere. De asemenea, beneficiază de funcția Sound Field Optimization, care măsoară în mod inteligent înălțimea și lățimea încăperii, precum și poziția subwoofer-ului opțional și a difuzoarelor din partea din spate și optimizează sunetul. HT-A7000 le permite utilizatorilor să se bucure de Sound Field Optimization cu sau fără boxe opționale și trebuie doar activat din setările inițiale sau din meniul Home.

Poți accesa cu ușurință servicii muzicale populare precum Spotify și poți reda albumele și playlist-urile preferate utilizând Chromecast, Spotify Connect sau Apple AirPlay 2 pe HT-A7000. De asemenea, poți reda wireless și în timp real de pe smartphone datorită tehnologiei Bluetooth sau poți utiliza funcția Wi-Fi integrată pentru a reda în timp real muzică de pe propriile dispozitive. Este prezentă și opțiunea utilizării printr-un asistent digital – Google Assistant sau Amazon Alexa.

Prețuri și disponibilitate

Modelul HT-A7000 va avea un preț de aproximativ 6.400 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.

Boxele wireless pentru poziționarea în partea din spate, SA-RS3S, vor avea un preț de aproximativ 2.400 de lei și vor fi disponibile începând cu luna septembrie a acestui an.

Subwoofer-ul opțional SA-SW5 va avea un preț de aproximativ  3940 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.

Subwoofer-ul opțional SW-SW3 va avea un preț de aproximativ 2460 de lei și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an.

Etichete: , ,