OnePlus lansează primele sale căști premium, OnePlus Buds Pro

Scris de | 23 iulie, 2021
OnePlus lansează primele sale căști premium, OnePlus Buds Pro

Odată cu lansarea noului său telefon din gama Nord, OnePlus Nord 2 5G, OnePlus a prezentat primele sale căști cu funcție de anulare inteligentă a zgomotului (ANC), OnePlus Buds Pro. Astfel, după lansarea primului smart TV OnePlus, în 2019, compania se extinde acum într-un nou segment, cel al dispozitivelor audio premium.

OnePlus Buds Pro vin cu un sistem ANC inteligent care suprimă zgomotul de fundal din jur sau conversațiile, ajustând nivelul de anulare a zgomotului în consecință pentru a menține utilizatorii atenți la melodii. Fiecare cască are o configurație cu trei microfoane care filtrează activ nivelurile de zgomot de până la 40dB. Algoritmii de reducere a zgomotului au un rol și în apeluri, asigurând că acestea vor fi mai clare. De asemenea, designul mecanic reduce zgomotul vântului.

Căștile dispun de OnePlus Audio ID, un profil de sunet calibrat cu atenție, care se poata plia pe preferințele și sensibilitățile sonore specifice utilizatorului. De asemenea, au și două drivere dinamice de 11mm și oferă suport pentru sunet Dolby Atmos.

În ceea ce privește autonomia, OnePlus Buds Pro au o durată de viață a bateriei de până la 38 de ore, împreună cu carcasa de încărcare, iar după o încărcare de 10 minute oferă 10 ore de utilizare. Căștile sunt compatibile cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge a OnePlus, precum și cu încărcătoarele wireless certificate Qi de la alți producători. Nu lipsesc specificații precum suport Bluetooth 5.2 și latență de până la 94 ms, cu modul Pro Gaming activat.

OnePlus Buds Pro vor avea prețul recomandat de 739 lei și vor fi disponibile pentru precomandă pe culorile alb și negru pe site-ul OnePlus din 18 august până pe 24 august, la finalul zilei. Ulterior, vânzările clasice vor începe pe oneplus.com începând cu 25 august și la partenerii din România începând cu luna septembrie.

Etichete: , , ,