Realme este prima companie care aduce încărcare wireless magnetică pe Android

Scris de | 27 iulie, 2021
Realme este prima companie care aduce încărcare wireless magnetică pe Android

Producătorul chinez Realme este primul care va aduce încărcarea wireless magnetică pe Android, pe un nou dispozitiv numit Realme Flash. Acesta pare să fie un fel de răspuns al companiei la sistemul MagSafe al celor de la Apple, introdus pe ultima gamă de smartphone-uri a companiei din Cupertino, iPhone 12.

Știrea a fost anunțată inițial de GSMArena și confirmată ulterior de cei de la TheVerge, și se pare că MagDart va fi considerabil mai mare decât încărcătorul MagSafe care se aplică pe spatele iPhone-urilor. Acest lucru va face însă și ca vitezele de încărcare magnetică să fie mai bune decât cei 15W pe care îi poate atinge MagSafe, însă Realme Flash va avea nevoie se pare și de un soi de ventilator integrat.

Totuși, se pare că Realme ar lucra și la un încărcător MagDart care va fi mai subțire, mult mai similar cu cel pe care îl are deja Apple, informează Gizmochina. Realme Flash va fi un smartphone care va veni cu un procesor Snapdragon 888 și se pare că ar urma să aibă și 12GB de memorie RAM și o stocare de 256GB. Un anunț oficial al lansării acestuia ar putea veni chiar săptămâna următoare.

Realme are un an 2021 extrem de aglomerat, plin de lansări și cu câteva telefoane care au fost bine primite deja atât în China, cât și în Europa, precum Realme 8 Pro, Realme 8 5G sau Realme GT 5G.

Etichete: , , , ,

Sursa: Realme is the first to bring magnetic wireless charging to Android