Telefoanele vivo ajung în oferta retailer-ilor Flanco, Altex și Media Galaxy

Scris de | 27 iulie, 2021
Telefoanele vivo ajung în oferta retailer-ilor Flanco, Altex și Media Galaxy

Vivo a ajuns în sfârșit la mai mulți retaileri din România în această lună, telefoanele producătorului chinez fiind disponibile din data de 21 iulie la Flanco și, din data de 26 iulie, în magazinele online ale Altex și Media Galaxy.

Portofoliul local de produse vivo cuprinde modelele midrange din gama Y – Y72 5G, Y70, Y20s, Y11s, dar și smartphone-urile recent lansate, flagship-ul realizat în colaborare cu cei de la ZEISS pentru tehnologia de fotografie – vivo X60 Pro, și noul vivo V21 5G, smartphone-ul cu focus pe  camera selfie. Acestea sunt acum disponibile pentru achiziție în magazinele eMag, Flanco și Altex și Media Galaxy.

„Încă de când am făcut primul pas pe piața din România, în februarie anul acesta, feedback-ul din partea partenerilor și consumatorilor a fost unul foarte bun. Colaborarea cu distribuitorii Flanco, Altex și Media Galaxy a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră în România.”, a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania.

Producătorul chinez a devenit al doilea brand de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă creștere la nivel global în primul trimestru al anului 2021, crescând cu 62% trimestrial, la 19 milioane de unități livrate, în timp ce piețele principale ale smartphone-urilor 5G vivo sunt China și Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Strategy Analytics.

De asemenea, conform datelor Canalys, producătorul este pe locul 5 în topul producătorilor de smartphone-uri din lume, având o cotă de piață de 10% în al doilea trimestru al lui 2021.

Etichete: , ,