Evenimentele de team building s-ar putea relua în această toamnă, conform unei companii din IT

Scris de | 28 iulie, 2021
Evenimentele de team building s-ar putea relua în această toamnă, conform unei companii din IT

În mod tradițional, granița dintre primăvară și vară marca începutul team building-urilor în țara noastră. De data aceasta, pentru al doilea an consecutiv, companiile s-au văzut nevoite să schimbe dinamica evenimentelor de grup, existând însă semne de o revenire treptată, potrivit concluziilor departamentului de HR al EXE Software.

Concret, toamna aceasta este preconizat ca evenimentele fizice de amploare (de genul unui team building) în cadrul companiilor să fie reluate gradual, în răstimp existând o serie de inițiative de a păstra unitatea grupurilor din mediul de lucru prin întâlniri online informale.

„Chiar și în pandemie am încercat să păstrăm o recurență a evenimentelor organizate la nivel de companie. Ultimul de amploare a avut loc în luna decembrie a anului trecut: am încercat o idee îndrăzneață, de a muta tradiționala petrecere de Crăciun în mediul online, participând majoritatea colegilor noștri.

Un lucru bun dobândit în pandemie este că am câștigat cu toții încrederea că putem lucra de acasă sau dintr-un alt oraș, important este ca la finalul zilei să fie gata tot ce aveai de realizat în ziua respectivă. Munca de acasă îți poate oferi confortul necesar și ocazia de a petrece mai mult timp cu cei dragi, așadar poate ajuta la echilibrul dintre job și viață personală”, a declarat Karina Tătui, HR Manager EXE Software.

În ceea ce privește revenirea la birou, compania menționată și-a deschis ușile pentru colegii care își doresc să vină ocazional, însă în urma sondajelor făcute în rândul membrilor echipelor, s-a decis continuare lucrului preponderent remote. În viitorul pe termen mediu este gândită posibilitatea de a munci atât de la birou, cât și la distanță, în funcție de preferințele oamenilor.

Etichete: , ,