Samsung confirmă că nu va exista un smartphone Note în acest an

Scris de | 29 iulie, 2021
Samsung confirmă că nu va exista un smartphone Note în acest an
foto via @ubergizmo.com

Samsung a confirmat recent că, pe 11 august, vor găzdui un eveniment Unpacked unde cel mai probabil vom vedea compania lansând noile sale telefoane foldable. Pentru cei care speră să vadă un nou telefon Galaxy Note, acest lucru nu se va întâmpla întrucât Samsung a confirmat încă o dată că nu vom vedea un nou dispozitiv din gama sa Note în acest an. 

Potrivit președintelui Samsung Electronics și șefului afacerilor de comunicații mobile, dr. TM Roh, „Suntem pregătiți să atingem noi înălțimi și să deschidem o lume cu totul nouă de experiențe interesante pentru și mai mulți oameni. Sper că ne veți fi alături când vom debuta următoarea noastră familie Galaxy Z și vom împărtăși câteva surprize pliabile – inclusiv primul S Pen creat special pentru telefoanele pliabile. În loc să dezvăluim de data aceasta un nou Galaxy Note, vom extinde în continuare caracteristicile îndrăgite ale gamei Note la mai multe dispozitive Samsung Galaxy. ” 

Trebuie subliniat că, înainte de această declarație a lui Roh, Samsung a afirmat că vor sări peste seria Note anul acesta din cauza lipsei de chipset-uri. Acest lucru a fost precedat de zvonuri conform cărora Samsung ar putea renunța complet la gama Note, care au fost alimentate rapid de faptul că Samsung a adus suport pentru S Pen pe gama Galaxy S, lucru care anterior era exclusiv pentru seria de business a sud-coreenilor.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Confirms There Will Not Be A New Note Handset This Year