Sony BRAVIA XR X95J, disponibil la precomandă. Preț și specificații

Scris de | 3 august, 2021
Sony BRAVIA XR X95J, disponibil la precomandă. Preț și specificații

Sony BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED de 65” este disponibil la precomandă la retailerii parteneri din Europa. X95J este gama flagship a actualei serii BRAVIA XR 4K HDR Full Array și, în același timp, câștigătoarea premiului Innovation Award la CES 2021. Televizoarele din această gamă dispun de noul Cognitive Procesor XR, oferind o nouă metodă de procesare, superioară inteligenței artificiale convenționale, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.

Când vedem obiecte, ne concentrăm inconștient asupra anumitor puncte. Cognitive Processor XR, alimentat de inteligența cognitivă, împarte ecranul în numeroase zone și detectează unde se află „punctul focal” din imagine. În timp ce inteligența artificială convențională (AI) poate să detecteze și să analizeze elementele imaginii precum culoarea, contrastul și detaliile la nivel individual, noul Cognitive Processor XR poate analiza simultan o serie de elemente, la fel cum procedează creierul uman.

Cognitive Processor XR poate analiza și poziția sunetului în semnal, astfel încât sunetul să se sincronizeze cu imaginea de pe ecran. Mai mult, acesta transformă orice sunet într-o experiență 3D surround, pentru a oferi realism, caracterizat de un peisaj sonor imersiv. Noul procesor învață, analizează și înțelege o cantitate de informații destul de mare și optimizează în mod inteligent fiecare pixel, cadru și scenă.

Televizoarele BRAVIA XR X95J 4K HDR LED dispun și de serviciul BRAVIA CORE. Acesta este preinstalat pe toate modelele Bravia XR, iar utilizatorii pot accesa o selecție a titlurilor SPE premium, atât cele mai noi, cât și titluri clasice, dar și de cea mai mare colecție IMAX Enhanced.

Televizoarele X95J sunt bune și pentru gameri, oferind suport pentru mai multe funcționalități care utilizează HDMI 2.1, precum rezoluția 4K la 120 cadre pe secundă (FPS), rată de reîmprospătare a ecranului variabilă (VRR) și Auto Low Latency Mode (ALLM), pentru o experiență de gaming mai rapidă, atunci când este conectat la o consolă de ultimă generație.  

SONY BRAVIA XR X95J: Preț și disponibilitate

Televizoarele BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED de 65” sunt disponibile acum la precomandă în teritoriile selectate, la un preț de aproximativ 11.000 de lei.

Etichete: , , , ,