ASUS ROG lansează două noi telefoane dedicate gamerilor

Scris de | 20 august, 2021
ASUS ROG lansează două noi telefoane dedicate gamerilor
foto via @ubergizmo.com

În timp ce Razer ar fi putut da tonul întregii tendințe a smartphone-urilor de gaming, trebuie să recunoaștem că ASUS pare să fie producătorul care ține stegaul sus în aceste zile. De fapt, compania a lansat cel mai recent set de telefoane de gaming sub forma terminalelor ASUS ROG Phone 5s și 5s Pro.

Extern, aceste telefoane împărtășesc o mulțime de asemănări cu ASUS ROG Phone 5, dar sub capotă este locul unde s-au făcut majoritatea modificărilor. Ambele telefoane vor fi alimentate de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888+, ROG Phone 5s având 16 GB RAM, în timp ce 5s Pro va avea 18 GB RAM.

Ambele display-uri vor rămâne aceleași, de 6,78 inci, și vor utiliza tehnologia AMOLED, împreună cu o rată de reîmprospătare variabilă de 144Hz (ceea ce înseamnă că nu e de 144Hz tot timpul).

În ceea ce privește camerele, telefoanele vor dispune de un senzor principal Sony IMX686 de 64MP pe spate, care va fi împerecheat cu o cameră ultra-wide de 13MP și un senzor macro de 5MP.

În plus, ROG Phone 5s și 5s Pro vor fi compatibile cu aceleași accesorii ca ROG Phone 5, deci, dacă te gândești să faci upgrade, nu vei rămâne cu accesoriile nefolosite. În ceea ce privește prețul, ASUS ROG Phone 5s va avea un preț care începe de la 1.077 de dolari, în timp ce versiunea Pro va costa aproximativ 1.365 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: ASUS ROG Phone 5s, 5s Pro Launched