Logitech a lansat o pereche de căști de gaming wireless care sunt disponibile la un preț mai mic de 100 de dolari

Scris de | 20 septembrie, 2021
Logitech a lansat o pereche de căști de gaming wireless care sunt disponibile la un preț mai mic de 100 de dolari
foto via @blogarama.com

Cele mai multe dintre căștile de gaming wireless lansate în trecut de Logitech costă mai mult de 100 de dolari, dar cel mai recent model, G435 Lightspeed, vine la un preț de 80 de dolari, e disponibil în trei culori și se poate conecta fără fir la un PC sau consolă PlayStation prin dongle-ul său USB și la un telefon, tabletă sau alte dispozitive printr-o conexiune Bluetooth. Setul cu cască va fi disponibil în luna septembrie pe site-ul Logitech.

Designul său este similar cu cel al G733 Lightspeed, dispunând de o țesătură din plasă respirabilă, combinată cu plastic. Există însă unele diferențe, atât estetice, cât și funcționale. Logitech spune că G435 Lightspeed a fost conceput în primul rând pentru dimensiuni mai mici ale capului, întrucât se orientează către un public mai tânăr.

Toate butoanele sunt pe casca stângă, unde regăsim butonul de alimentare și switch-ul de volum. În loc să aibă un microfon fizic, Logitech a folosit microfoane duble încorporate în casca stângă, care urmăresc să obțină rezultate similare fără a avea un microfon extern aproape de gură.

Acesta poate fi cel mai ușor set de căști pentru gaming, cântărind doar 165 de grame. Cadrul și banda de susținere sunt realizate în mare parte din plastic, iar culorile albastru și roz reprezintă cele mai „excentrice” opțiuni disponibile pentru G435.

Completând tabelul de specificații, modelul se încarcă prin USB-C și poate ajunge până la 18 ore durată de viață a unui ciclu de încărcare. Pentru a comuta între sursele dongle USB și Bluetooth, G435 necesită schimbarea manuală a acestora prin apăsarea continuă a butonului de dezactivare a sunetului.

Etichete: , ,

Sursa: Logitech’s G435 is a lightweight, feature-packed wireless gaming headset