Microsoft a lansat noi dispozitive Surface, concepute pentru integrare cu Windows 11

Scris de | 24 septembrie, 2021
Microsoft a lansat noi dispozitive Surface, concepute pentru integrare cu Windows 11

În pragul lansării noului sistem de operare Windows 11, Microsoft a dezvăluit cea mai importantă actualizare a portofoliului Surface de până acum. Echipate cu ecrane PixelSense, o nouă tehnologie pentru accesoriile cu care sunt prevăzute, microfoane și camere premium, cipuri de siliciu puternice și o formă versatilă, noua gamă Surface include:

  • Surface Laptop Studio.
  • Surface Pro 8 reproiectat, Surface Go 3 și Surface Pro X.
  • Surface Duo 2.
  • Surface Slim Pen 2
  • O serie de accesorii noi.

Surface Laptop Studio

Proiectat în paralel cu Windows 11, Surface Laptop Studio este cel mai puternic laptop Surface realizat până acum. Laptop-ul are un nou sistem de închidere, cu balamale ultra-durabile, Dynamic Woven Hinge, conferind dispozitivului versatilitate.

În modul Laptop, utilizatorii vor putea tasta mai ușor datorită îmbunătățirilor aduse la nivelul tastaturii și al touchpad-ului Precision Haptic.

În modul Scenă, ecranul tactil PixelSense de 14,4 inci este adus într-un unghi perfect pentru gaming, streaming, sau prezentări. Tastatura poate fi ascunsă, iar utilizatorii pot folosi Surface Slim Pen 2, touchpad-ul sau funcția touch.

În modul Studio, utilizatorii au la dispoziție instrumentele ideale cu ajutorul cărora pot scrie, schița sau întreprinde alte activități creative. În plus, Surface Slim Pen 2 se depozitează în slotul de sub tastatură, unde se fixează pe suport magnetic și se încarcă, pentru un acces facil oricând este nevoie. Cu ajutorul lui Surface Laptop Studio, utilizatorii pot crea aplicații, reda videoclipuri și rula jocuri ultra-rapide, iar procesoarele Intel Core H35 de a 11-a generație și GPU NVIDIA GeForce RTX, asigură puterea necesară tuturor acestor sarcini.

Surface Laptop Studio poate fi achiziționat la prețuri începând cu 1.599,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.

Surface Pro 8

Această actualizare adusă sistemului 2-în-1 dezvoltat de Microsoft reprezintă cel mai semnificativ salt de la lansarea dispozitivului Pro 3 până în prezent. Surface Pro 8 este de peste două ori mai rapid decât Pro 7, fiind echipat cu procesoare Intel Core de a 11-a generație, două porturi Thunderbolt 4 și construit pe platforma Intel Evo. Având toate aceste caracteristici și Windows 11 instalat, Surface Pro 8 vine și o autonomie a bateriei de până la 16 ore.

Sistemul 2-în-1 dispune de un ecran tactil PixelSense de 13 inci, care se întinde de la o margine la alta a dispozitivului. Cu Dolby Vision și tehnologia adaptivă a culorilor, utilizatorii vor avea parte de o experiență de vizionare realistă și confortabilă pentru ochi. Totodată, există o cameră frontală de 5 MP, o cameră 4K de 10 MP pe spatele dispozitivului, sunet Dolby Atmos și două microfoane tip studio.

Noua tastatură Surface Pro Signature asigură capabilități de stocare și funcția de încărcare a noului Surface Slim Pen 2, astfel încât acesta să fie mereu la îndemână și gata de utilizare. Surface Pro 8 poate fi achiziționat la prețuri începând cu 1099,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.

Surface Slim Pen 2

Cu o latență redusă, Surface Slim Pen 2 oferă control și precizie sporite, iar vârful reproiectat, mai ascuțit, asigură o mai bună precizie a scrisului sau a schițelor. Surface Slim Pen 2 valorifică noi capabilități din Windows 11 și procesorul personalizat Microsoft G6 de pe Surface Pro 8 și Surface Laptop Studio, pentru a oferi semnale tactile care creează senzația de stilou pe hârtie.

Motorul haptic încorporat în Surface Slim Pen 2 se activează pentru a imita senzația naturală în timpul desenării sau notării. Surface Slim Pen 2 poate fi achiziționat la prețul de 129,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.

În prezent, majoritatea produselor sunt disponibile pentru precomandă pe piețele selectate, iar din 5 octombrie vor avea disponibilitate generală, urmând ca Surface Adaptive Kit să devină disponibil ulterior, în cursul acestui an.

Etichete: , , , , , ,