Razer lansează o nouă serie de periferice pentru console

Scris de | 24 septembrie, 2021
Razer lansează o nouă serie de periferice pentru console

Razer a anunțat noi produse care se alătură gamei de periferice destinate utilizatorilor de console. Printre ele se numără Kaira X pentru Xbox și Kaira X pentru PlayStation, Kaira și Kaira Pro for Xbox White, respectiv Wolverine V2 White Edition. De asemenea, compania a lansat și Razer Universal Quick Charging Stand pentru Xbox, disponibil într-o serie de culori care complementează perfect diferitele variante de Xbox Wireless Controllers.

Kaira X pentru Xbox și Kaira X pentru PlayStation

Noile Kaira X for Xbox și Kaira X for PlayStation utilizează difuzoarele Razer TriForce 50mm, cu o separare a frecvențelor îmbunătățită. Comunicarea din jocuri va fi clară grație microfonului flexibil Razer HyperClear Cardioid Microphone, cu design de tip boom și un model polar restrâns de tip cardioid, ce atenuează zgomotele nedorite din jur.

Noile căști dispun de butoane de control dedicate, cupe Flowknit Memory Foam și de bentiță capitonată, pentru maximum de confort și fiabilitate. Folosind o conexiune analog pe cablu cu jack de 3.5mm, gama Kaira X este compatibilă cu majoritatea platformelor indiferent că e vorba de console, PC sau mobile. Noul Kaira X for Xbox este disponibil pe negru și pe alb pentru a se potrivi cu stilul Xbox Series X|S. Razer a anunțat și versiuni colorate ce sunt inspirate de Xbox Wireless Controllers: Shock Blue, Pulse Red și Electric Volt. Kaira X for PlayStation este disponibil într-un stil care se potrivește perfect cu PS5 DualSense Wireless Controller.

Stand universal de încărcare rapidă pentru controllerele Xbox

Noua gamă de accesorii Razer colorate este completată de standurile de încărcare rapidă, compatibile cu Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Elite Series 1. Folosind un sistem de andocare magnetic, noile Universal Quick Charging Stands oferă încărcare rapidă pentru controllere, fiind disponibile în culorile Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red și Electric Volt. Ediția specială Aqua Shift este disponibilă în oferta Best Buy și a Microsoft.

Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2 White Edition

Cu difuzoare Razer TriForce Titanium 50mm și microfon HyperClear Supercardioid, Kaira Pro oferă performanță audio prin Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, alături de o latență extrem de redusă atât pentru Xbox Series X|S, cât și pentru mobile. Kaira for Xbox are același difuzor TriForce și microfon cardioid precum Kaira Pro, dar oferă suport numai pentru tehnologia Xbox Wireless.

Ambele căști dispun de cupe Flowknit Memory Foam, pentru confort pe termen îndelungat și vin cu presetări de EQ dedicate pentru muzică, filme și jocuri.

Wolverine V2 folosește tehnologia de butoane Razer Mecha-Tactile atât pentru butoanele de acțiune cât și pentru D-Pad, toate acestea fiind calibrate pentru acuratețe și timpi de răspuns extrem de buni. Cele două butoane suplimentare personalizabile de tip bumper adaugă și mai multă flexibilitate, permițându-le jucătorilor să obțină un nivel mai mare de control asupra jocurilor.

Preț și disponibilitate

Razer Kaira X for Xbox sunt disponibile pe negru și alb chiar acum, pe site-ul Razer și în oferta partenerilor de retail, la prețul de 69,99 de euro. Variantele Shock Blue, Pulse Red și Electric Volt vor avea același preț și pot fi precomandate de pe site-ul Razer începând cu 14 octombrie 2021.

Razer Kaira X for PlayStation este disponibil acum în oferta partenerilor Razer și pe site-ul oficial, la prețul de 69,99 euro.

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox este disponibil în culorile Carbon Black, Robot White, Pulse Red, Shock Blue și Electric Volt la prețul de 59,99 de euro, chiar acum în oferta Razer și a partenerilor autorizați. Varianta Aqua Shift costă 49,99 de dolari și poate fi precomandată doar de pe site-urile Best Buy, Microsoft și Razer.

Razer Xbox White Suite este disponibilă chiar acum pe site-ul Razer și în oferta partenerilor de retail, și costă după cum urmează: Razer Wolverine V2 – 119,99 euro, Razer Kaira for Xbox – 109,99 euro și Razer Kaira Pro for Xbox – 159,99 euro.

Etichete: , , , , , , ,