Utilizatorii YouTube Premium pot testa descărcări video pe desktop

Scris de | 24 septembrie, 2021
Utilizatorii YouTube Premium pot testa descărcări video pe desktop

Dacă ești abonat YouTube Premium, vei avea acces la funcțiile viitoare (și încă experimentale) înainte ca YouTube să le lanseze pentru toată lumea. Una dintre cele mai recente adăugiri la lista de funcții experimentale este suportul pentru descărcări video de pe desktop, oferind aceeași oportunitate de redare offline care a fost disponibilă pe mobil de ceva vreme.

Bineînțeles, de la începuturile YouTube-ului au existat metode de a descărca videoclipurile de pe site, dar acest proces implică adesea site-uri web terțe mai puțin sigure, care uneori te asaltează cu reclame sau descarcă programe malware în loc de videoclipul selectat. Premium oferă o modalitate oficială de a descărca videoclipuri, presupunând că ești dispus să plătești.

Se pare că funcția de descărcare Premium se îndreaptă către browserele desktop – acum este listată ca o caracteristică experimentală disponibilă pentru abonații Premium până în 19 octombrie, moment în care va fi eliminată. Presupunând că ești un abonat care accesează YouTube din browserul Chrome, Microsoft Edge sau Opera, vei vedea un buton de descărcare și opțiunea de a descărca videoclipuri prin meniul cu trei puncte.

Ca și în cazul altor funcții experimentale, nu există nicio garanție că opțiunea de descărcare a videoclipurilor din browser va fi disponibilă pentru toată lumea odată ce va părăsi lista experimentală pentru utilizatorii Premium.

Etichete: , ,

Sursa: YouTube Premium users get experimental video downloads on desktop