Razer a anunțat RazerCon 2021: Care este programul evenimentului

Scris de | 28 septembrie, 2021
Razer a anunțat RazerCon 2021: Care este programul evenimentului

Razer a anunțat organizarea celei de-a doua ediții a RazerCon pe 21 octombrie 2021. Evenimentul digital este produs de Razer împreună cu partenerii săi și este primul livestream de gaming cu o amprentă de carbon neutră.

În octombrie 2020, prima ediție a RazerCon a fost un succes în rândul fanilor, momentul de maximă audiență adunând 1 milion de spectatori.

Spectatorii vor putea descoperi mai multe detalii despre ecosistemul Razer și vor putea urmări și prezentări ale celor mai așteptate jocuri. De asemenea, ei vor avea parte de apariții surpriză, de concursuri și multe altele. RazerCon 2021 va fi transmis pe canalele de social media ale Razer, inclusiv Twitch, Facebook, YouTube și TikTok.

Evenimentul este programat să înceapă pe 21 octombrie, de la 18:00 ora României, prezentarea CEO-ului fiind planificată pentru ora 20:00. RazerCon 2021 va lua sfârșit pe 22 octombrie la ora 04:00. El va include următoarele segmente:

  • O prezentare susținută de CEO-ul și co-fondatorul Razer, Min-Liang Tan.
  • Introducerea unor noi categorii noi în ecosistemul Razer.
  • Informații despre produse Razer încă neanunțate.
  • Anunțuri despre inițiative de sustenabilitate și noutăți despre programul #GoGreenWithRazer.
  • Anunțuri din partea unor parteneri ca Norton Gaming, Intel, Seagate Gaming și Microsoft.
  • Avanpremiere și demonstrații de jocuri de la companii precum Larian Studios, Prime Matter, 24 Entertainment, Saber Interactive, ArtCraft Entertainment, NEOWIZ și Capcom.

RazerCon 2021, destinație virtuală de gaming

Jucătorii se pot aștepta la avanpremiere de gameplay din partea studiourilor partenere precum Capcom sau Paradox Development Studio. Evenimentul propune și o confruntare între cunoscuții jucători CouRageJD și Cloakzy, dar și o partidă de șah transatlantică între maeștrii internaționali Anna Rudolf și Levy Rozman.

Lista de activități continuă cu un show pregătit de grupul de comedie Viva La Dirt League, dar și cu o surpriză pregătită de Miro Shot, formație cunoscută pentru spectacolele lor live care îmbină muzica cu realitatea virtuală și cu elemente de jocuri video.

Evenimentul continuă cu un concert care pune pe scenă artiști de jocuri video din întreaga lume, care vor colabora. RazerCon 2021 se va încheia cu un spectacol special cu DJ Soda din Coreea de Sud, un preferat al multor membri din comunitatea de jucători.

Nu vor lipsi nici concursurile organizate de Razer și de parteneri. Fanii se pot înregistra pe pagina oficială a RazerCon pentru a nu rata șansa de a câștiga.

Etichete: ,