Razer lansează două noi laptopuri de gaming cu Windows 11 preinstalat

Scris de | 7 octombrie, 2021
Razer lansează două noi laptopuri de gaming cu Windows 11 preinstalat

Razer anunță lansarea noilor modele Razer Book și Razer Blade 15 Advanced, care se livrează cu Windows 11 preinstalat. În plus, compatibilitatea cu Windows 11 se va extinde către toate gamele de laptopuri Razer prin upgrade-uri gratuite oferite celor care deja dețin laptopuri Razer, atunci când acestea vor fi disponibile. Programul de upgrade-uri la Windows 11 a început pe 5 octombrie și va continua pe tot parcursul anului 2022.

Noul Razer Book: Performanță

Noul Razer Book este proiectat pentru a beneficia de experiența Windows 11 și dispune de un ecran de 16:10 cu margini subțiri și rezoluții de până la 4K cu funcție touch încorporată. De asemenea, funcțiile regândite ale Windows 11, precum Widget-urile și integrarea îmbunătățită cu Teams, permit crearea unui spațiu digital de lucru.

Fiecare model de Razer Book include ca opțiune standard o carcasă din aluminiu și display-uri protejate de Corning Gorilla Glass. Notebookul se mai laudă cu un design ultra-subțire, procesor 11th Gen Intel Core cu cip grafic Intel Iris Xe și conectivitate universală.

Cele mai noi modele de Razer Book vor veni cu Windows 11 preinstalat și la un preț care începe de la 1099,99 euro. În plus, modelul 4K este disponibil cu spațiu de stocare dublu.

Noul Razer Blade 15 Advanced: Laptop de gaming cu Windows 11

Razer Blade 15 Advanced beneficiază de noutățile din Windows 11, în special de funcțiile integrate ce sunt destinate jocurilor. Cu funcții ale Windows 11 precum Xbox GamePass, Xbox GameBar și DirectStorage, gamingul este mai optimizat.

Noile modele ale Blade 15 Advanced vor veni cu Windows 11 preinstalat, cu display-uri QHD, rate de refresh de 240Hz, redare 100% a spațiului de culoare DCI-P3, dar și cu NVIDIA Advanced Optimus și G-Sync. Și utilizatorii de laptopuri Razer Blade lansate în trecut vor putea face upgrade la Windows 11, lansarea funcției de upgrade fiind programată să se desfășoare în etape, începând cu 5 octombrie.

Periferice, upgrade-uri și software

Odată cu acest anunț, Razer confirmă că toate aplicațiile software și perifericele Razer sunt compatibile cu Windows 11. Utilizatorii de laptopuri Razer compatibile nu vor trebui să caute noi pachete de drivere online, întrucât aceste actualizări se vor face în mod automat în Windows 11 prin intermediul Windows Update.

Etichete: ,