BenQ lansează trei noi monitoare de gaming din seria Mobiuz

Scris de | 12 octombrie, 2021
BenQ lansează trei noi monitoare de gaming din seria Mobiuz

BenQ a anunțat astăzi 3 noi monitoare din seria sa de gaming, denumite EX2710R, EX2710S și EX2710Q.

MOBIUZ EX2710R este un monitor de gaming  cu ecran curbat ce poate reda spectrul de culoare DCI-P3 în proporție de 90%. Ecranul de 27 de inci și rezoluție 2560 x 1440 pixeli oferă nu doar un spectru de culoare larg ci și o rată de refresh la 165Hz și un timp de răspuns de 1ms.

Vine echipat cu suport HDRi, compatibilitate AMD FreeSync Premium Pro şi o curbură de 1000R. În plus, monitorul are certificare VESA DisplayHDR 400. Sistemul audio integrat de tip 2.1 este realizat de treVolo şi oferă un sunet puternic și clar, cu o putere de 2x2W și un woofer de 5W. EX2710R oferă cinci moduri personalizate de sunet (FPS, Cinema, RCG, SPG și Pop/Live) în funcție de activitate sau jocul ales.

MOBIUZ EX2710Q împarte numeroase date tehnice cu modelul EX2710R. Totuși, acest model este oferit cu un ecran plat de 27 inci, rezoluţie 2K și aspect 16:9. Rata de refresh de 165Hz și timpul de răspuns de 1ms sunt puncte cheie pentru jucătorii care au nevoie de viteză și precizie în titlurile preferate.

Monitorul este compatibil cu AMD FreeSync Premium, redă 95% din spectrul de culoare DCI-P3 și oferă tehnologia HDRi pentru imagini mai dinamice cu contrast mai bun și colorit mai bogat. Light Tuner, Black eQualizer și Color Vibrance sunt funcții menite să îmbunătățească imaginea în diferite regimuri de utilizare, atât în gaming cât și în activități office.

Opţiunile Scenario Mapping și Quick OSD permit utilizatorilor să treacă rapid și ușor la setările preferate ale jocului. Prin maparea scenariilor poți selecta automat setările preferate atunci când comuți sursa, iar Quick OSD îți permite să asociezi fiecare presetare cu câte o intrare, ceea ce înseamnă că atunci când un utilizator își modifică datele, setările se ajustează automat la preferințele sale. Sistemul audio treVolo de tip 2.1 este şi el prezent aici, oferind aceeași performanță audio foarte bună.

MOBIUZ EX2710S oferă multe din beneficiile lui EX2710Q. Panoul de 27 inci IPS cu rezoluție Full HD are un timp de răspuns de 1ms și o rată de refresh de 165Hz. Tehnologia HDRi este prezentă și pe acest model împreună cu AMD FreeSync Premium. Un senzor de lumină detectează lumina ambientală și modifică imaginea afișată pentru a avea o imagine clară cu multe detalii indiferent de ambianță.

Monitorul vine echipat cu sistem audio treVolo de 2.5W cu doua difuzoare. În plus, procesorul digital de semnal sau DSP ajută la personalizarea și redarea potrivită a sunetului în funcție de scenariul ales. Și aici există difuzoare treVolo, cu cinci moduri dedicate pentru sistemul audio.

Light Tuner este o funcție care permite alegerea dintre 20 de setări de culoare pentru a afișa un mediu deosebit în funcție de jocul ales. Indiferent de titlul ales, Light Tuner permite un reglaj simplu dar complex care schimbă felul în care arată jocul pentru cea mai bună experiență. Monitorul este compatibil inclusiv cu noile console PS5 sau Xbox Series X oferind 120Hz rată de refresh.

Etichete: , , , , , , , ,