Apple pregătește o consolă portabilă pentru a concura cu Nintendo Switch

Scris de | 13 octombrie, 2021
Apple pregătește o consolă portabilă pentru a concura cu Nintendo Switch
foto via @gsmarena.com

La sfârșitul secolului trecut, Apple lansa, în colaborare cu Bandai, o consolă de jocuri: Apple Bandai Pippin. Ei bine, conform unui nou raport, compania va încerca să o facă din nou, dar de data aceasta va încerca să meargă la sigur și să detroneze Nintendo Switch. Raportul spune că va fi un dispozitiv hibrid, o combinație între Switch și PS5 de la Sony. Probabil pentru că ar trebui să funcționeze cu căștile AR / VR Apple.

Noul raport susține că Apple lucrează la o „consolă hibridă premium” pentru a rivaliza cu Nintendo Switch și de asemenea încearcă să dezvolte și titluri care ar putea concura cu cele mai bune jocuri Nintendo Switch oferite în prezent. Informațiile de până acum spun că Apple lucrează la „realizarea unei console premium de jocuri hibridă” și că „jocuri care rivalizează cu Breath of the Wild și Mario Odyssey” sunt aproape gata de plecare, compania din Cupertino semnând deja cu câteva studiouri majore.

iDrop afirmă în continuare că noul dispozitiv va fi un „hibrid” precum Switch-ul, așa că te vei putea juca și acasă și la drumuri lungi. De asemenea, se pare că nu va fi un dispozitiv dedicat gamerilor profesioniști, ci vizează un public care își dorește mai degrabă să se joace din când în când. În cele din urmă, se spune că va beneficia de setul cu cască AR / VR la care se zvonește că lucrează Apple de ceva timp.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple readying a handheld console to compete with Nintendo Switch