Când e programat următorul eveniment al Apple și ce se lansează

Scris de | 13 octombrie, 2021
Când e programat următorul eveniment al Apple și ce se lansează
foto via @ubergizmo.com

A trecut aproape o lună de la ultimul eveniment de lansare Apple, care a fost organizat pentru seria iPhone 13 și pentru noile modele de iPad. Compania a anunțat astăzi că va organiza o nouă lansare hardware în această lună, programată pe 18 octombrie.

E de așteptat ca evenimentul Apple să găzduiască lansarea de noi modele MacBook Pro care vor fi alimentate de un nou chipset, denumit Apple M1X, un succesor al Apple Apple M1 anunțat anul trecut.

Potrivit lui Ross Young, CEO al Display Supply Chain, noul MacBook Pro se va folosi de ecrane de la LG Display și Sharp, aceiași furnizori de la iPad Pro. Pe baza acestui fapt, el spune că ar trebui să ne așteptăm la tehnologii similare pe noile laptopuri, precum backlightingul miniLED și rata de reîmprospătare de 120Hz. Dintre toate aceste caracteristici, el afirmă în mod specific că panoul miniLED este confirmat.

Alături de noile MacBook-uri, Apple ear putea anunța și un nou Mac Mini care va fi alimentat de același chipset M1X. Acest nou model va fi o versiune de ultimă generație a Mac Mini-ului lansat anul trecut. De asemenea, cel mai robabil, acesta va avea mai multe porturi decât versiunea precedentă.

Un alt produs care ar putea fi anunțat sunt căștile AirPods 3. În septembrie, a fost raportat că noile căști sunt deja în producție, cu o lansare planificată pentru octombrie. Ne așteptăm ca AirPods 3 să aibă un design similar cu cel al AirPods Pro. De asemenea, ar trebui să aibă un nou chipset, suport pentru Apple Lossless Audio Codec și o durată de viață mai bună a bateriei în comparație cu genrația mai veche.

Etichete: , , , ,