Black Friday 2021 la eMAG: Primele produse pentru birou din oferta eMAG

Scris de | 11 noiembrie, 2021
Black Friday 2021 la eMAG: Primele produse pentru birou din oferta eMAG

Și iată că a mai trecut un an și am ajuns din nou în preajma Black Friday. În 2021, eMAG promite iarăși o zi care să depășească toate recordurile setate anterior și propune o mână de oferte foarte interesante, despre care am scris în ultimele zile în celelalte articole dedicate BF 2021 de pe connect.ro.

Însă până să vină ziua de mâine și să vedem gama completă de oferte de la Black Friday eMAG din acest an, retailerul online a postat deja o pagină cu o selecție din ofertele interesante de vineri, 12 noiembrie. Pe lângă bormașini, pods cu detergent, geci sau parfumuri, eMAG a inclus în oferta preliminară, teaserul dacă vreți să-i spunem așa, și 5 articole destinate biroului tău de acasă și nu numai.

Printre acestea vedem două telefoane, un televizor, un laptop dar și un scaun de birou la un preț excelent. Detaliem mai jos fiecare ofertă în parte din care poți alege cu ocazia acestui Black Friday, și îți lăsăm aici un link ca să vezi și întreaga pagină-teaser cu care eMAG vrea să crească și mai mult entuziasmul pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Black Friday 2021 la eMAG: Samsung Galaxy S20 FE (2021)

Fiind unul dintre cele mai tentnte telefoane de la Samsung, mai ales în ceea ce privește raportul calitate/preț. Galaxy S20 FFE vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 865, fostul vârf de gamă, 6GB de memorie ram și 128 de GB de stocare internă. Partea și mai bună e că acesta vine la un preț destul de bun, de 1899 de lei.

Black Friday 2021 la eMAG: OPPO Reno 5 Lite

Fiind unul dintre cele mai noi nume de pe piața românească de smartphone-uri, OPPO a crescut foarte mult în ultimul an în ceea ce privește volumul de vânzări de telefoane și a reușit să ajungă chiar pe locul trei în Q3 2021, conform celui mai recent raport de la Canalys. eMAG are în oferta sa de Black Friday 2021 modelul Reno 5 Lite, un device cu 128 GB spațiu de stocare, 8GB de memorie RAM și un ansamblu principal de 4 senzori foto, pe partea din spate. Prețul acestuia este și el unul tentant, de 999 lei.

Black Friday 2021 la eMAG: Televizor LG 55UP75003LF de 139 cm

Și pentru că nu puțini sunt cei din voi care stați la pândă pentru un televizor 4K ieftin și bun, cu diagonală ofertantă, și integrare cu cele mai populare aplicații de streaming din lume, modelul propus de eMAG în acest an ar trebui să vă mulțumească atât prin preț, cât și prin ceea ce oferă. LG 55UP75003LF sosește de Black Friday 2021 la un preț de 1699 de lei.

Black Friday 2021 la eMAG: Laptop ASUS X515MA

Poate una dintre cele mai interesante oferte din acest an este la laptopul despre care discutăm acum. Deși, da, vine echipat doar cu Intel Celeron N4020 de 2.8 GHz, nu are un ecran incredibil și nici prea multă memorie RAM, ASUS X515MA va fi comercializat la un preț excelent, de doar 799 de lei. Acum serios, pentru un laptop de navigat pe internet și notat diverse lucruri, el se vinde la un preț la care cu greu găsești și o tabletă decentă. Noi spunem că merită, în funcție de nevoia fiecăruia.

Black Friday 2021 la eMAG: Scaun de birou Kring

Nu ar fi prea multe de spus despre acest scaun, și sunt convins că dacă ai intrat vreodată într-o clădire de birouri sigur l-ai văzut mai peste tot. Și asta dintr-un motiv foarte simplu. Este foarte confortabil, ergo foarte popular. Acum că eMAG îl dă la 190 de lei este doar un bonus. Sigur găsești un loc în casă și pentru el.

Etichete: , ,