Apar noi detalii despre pliabilul OPPO. Știm ce ecran și ce camere va avea

Scris de | 29 noiembrie, 2021
Apar noi detalii despre pliabilul OPPO. Știm ce ecran și ce camere va avea

Era telefoanelor pliabile a sosit de ceva vreme și nu mai este un secret că fiecare producător important lucrează la un telefon pliabil propriu. Dintre cei mai cunoscuți îi avem pe Samsung și Huawei, fiecare deja cu câte două sau trei generații de smartphone-uri pliabile cu form factor care transformă telefonul obișnuit într-o tabletă.

OPPO este cel mai nou brand care este gata de o lansare a unui dispozitiv pliabil, iar leaker-urile constante despre această lansare arată că o lansare este iminentă și este posibil să vedem curând noul telefon pliabil OPPO. Acum, reputatul informator chinez Digital Chat Station confirmă câteva dintre specificații.

Se pare că smartphone-ul pliabil OPPO va adopta un design similar cu linia Samsung Galaxy Fold, cu ecranul exterior la 60 Hz, cu punch hole centrat pentru o cameră selfie și un panou ușor curbat. Ecran principal va folosi același design pentru camera selfie și va avea o rată de reîmprostătare la 120 Hz. Cu toate acestea, gaura perforată va fi plasată în colțul din stânga sus. Cititorul pentru amprentă va fi amplasat în butonul Power, pe lateral.

Scurgerea de informații detaliază și unele dintre specificațiile camerei. Camera frontală, cea de pe ecranul exterior, va avea un senzor de 32 de megapixeli, în timp ce pe spate va fi un modul cu trei camere cu un senzor principal de 50 de megapixeli, iar designul blocului de camere sugerează un aspect similar cu cel întâlnit la seria Reno6.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMarena.com