Gala Connect 2021: Care sunt cele mai bune căști true wireless din 2021

Scris de | 29 noiembrie, 2021
Gala Connect 2021: Care sunt cele mai bune căști true wireless din 2021

Categoria căștilor true wireless a devenit una dintre cele mai populate din industria tech în ultimii ani, iar 2021 a adus cu el o mulțime de noutăți în ceea ce privește produsele pe care Apple le-a făcut celebre, odată cu lansarea primelor lor AirPods-uri.

Astfel, în ultimele 12 luni, am văzut lansarea a nenumărate modele: de la căști „de buget”, pentru cei care vor să facă primii pași în zona dispozitivelor true wireless, până la variante care costă chiar și 500 de euro. Dintre acestea, am reușit să facem o selecție de 8 produse, lansate de producători diferiți (cu excepția celor de la Samsung, singura companie notabilă în acest segment care a ales să lanseze două perechi diferite de căști TW în același an).

Așadar, pentru titlul de cele mai bune căști true wireless din 2021 s-au bătut Samsung Galaxy Buds Pro și Samsung Galaxy Buds 2, Oppo Enco X, Huawei FreeBuds 4, OnePlus Buds Pro, Sony WF-1000XM4, AirPods Pro și Bowers & Wilkins PI7.

Dacă te așteptai la o surpriză în această categorie, fie ești audiofil, fie nu ești foarte familia cu peisajul acestui tip de căști. Sony WF-1000XM4 au fost primite extraordinar de bine la lansare inclusiv de noi (vezi aici un review dedicat acestora) și reprezintă, conform juriului nostru, cele mai bune căști true wireless din 2021.

Formatul mult îmbunătățit față de varianta precedentă, noise cancelling-ul excelent, capabil să se bată chiar și cu unele căști over-ear și calitatea foarte bună a sunetului – toate acestea sunt elemente care fac din Sony WF-1000XM4 o pereche de căști true wireless remarcabilă.

Etichete: , , , ,