Seria 9 a lui Realme vine cu încă 4 modele, în ianuarie 2022

Scris de | 7 decembrie, 2021
Seria 9 a lui Realme vine cu încă 4 modele, în ianuarie 2022
foto via @gsmarena.com

Ne așteptăm ca seria 9 a lui Realme să fie lansată cândva în ianuarie 2022, cu cel puțin patru modele. Unul dintre aceste modele este Realme 9i și specificațiile sale cheie au fost recent dezvăluite prin ThePixel.vn și au fost confirmate și de leaker-ul de încredere Chun pe Twitter.

Acestea includ un display LCD cu rată de reîmprospătare de 90 Hz cu rezoluție FHD+ și chipset Snapdragon 680, care a fost dezvăluit la începutul lunii octombrie. Este construit pe un proces de 6 nm și are un modem 4G LTE, nuclee CPU Kryo 265 și GPU Adreno 610. Randările arată, de asemenea, un sistem de cameră triplă pe spate, cu speculații despre un senzor principal de 50MP. Ecranul are o cameră pentru selfie cu punch-hole, ascunsă în colțul din stânga.

Seria Realme 9 este așteptată să aducă cel puțin alte trei smartphone-uri – Realme 9, Realme 9 Pro și un flagship Realme 9 Pro+/Max. Realme va aduce probabil câteva dintre aceste dispozitive și pe plan local, anul 2021 fiind deja unul destul de puternic pentru compania chineză, cu aducerea în România a lui realme GT NEO 2, introducerea excelentelor Realme GT 5G și Realme GT Master Edition (review aici pentru primul dintre ele) și chiar și aducerea unor terminale low-end.

Etichete: , ,

Sursa: Realme 9i specs leak, 90Hz LCD and SD 680 chipset