Samsung Galaxy S21 FE a primit deja un unboxing. Cum arată telefonul nelansat încă

Scris de | 29 decembrie, 2021
Samsung Galaxy S21 FE a primit deja un unboxing. Cum arată telefonul nelansat încă
foto via @itzine.ru

Samsung este așteptată să anunțe oficial noul Galaxy S21 FE luna viitoare, fie pe 3 sau pe 4 ianuarie, data nefiind momentan confirmată de sud-coreeni. Terminalul a ajuns însă deja în mâinile unui client din Africa de Sud, care a cumpărat telefonul nelansat de la un retailer local.

Utilizatorul de reddit u/UnknownWon a publicat informații despre noul Samsung Galaxy S21 FE, inclusiv un video în care face un unboxing telefonului și arată setup-ul inițial al acestuia. În cadru se poate vedea și cutia destul de mică, lucru care indică absența brick-ului de încărcare din aceasta.

El a postat și un mini-review al telefonului, confirmând că acesta are o baterie de 4500mAh care suportă Fast Charging și Fast Wireless Charging. De asemenea, spune și că ecranul telefonului are o ușoară tentă verzuie, comparându-l cu cel al propriului său Poco X3, și menționează că nu există vreo modalitate de ajustare a white balance-ului din display.

U/UnknownWon mai spune și că telefonul se simte mult mai „ușor”, „confortabil” și „premium” comparativ cu al său Poco X3. Senzorii din ansamblul de pe spate al camerei sunt de asemenea aceiași ca pe S20 FE, predecesorul său. Există și câteva fotografii care demonstrează acest lucru, postate de utilizator.

În fine, unul dintre cele mai importante lucruri remarcate în videoclip este faptul că S21 FE are acum un senzor de amprentă în ecran, optic, spre deosebire de cel ultrasonic folosit pe seria S21. Telefonul vine cu 6GB de memorie RAM și un Snapdragon 888.

Etichete: , , , ,