CES 2022: LG a anunțat prima „bestie” de gaming din portofoliul companiei

Scris de | 30 decembrie, 2021
CES 2022: LG a anunțat prima „bestie” de gaming din portofoliul companiei

LG a dezvăluit primul laptop de gaming al brandului, extinzând gama premium UltraGear și aducând vești interesante gamerilor din întreaga lume. Câștigător al premiului CES 2022 Innovation Award, LG 17G90Q integrează un procesor Intel Tiger Lake H din a 11-a generație, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q, kit de memorie RAM dual-channel și stocare duală ultra-rapidă SSD.

Pe lângă panoul IPS de 17 inci cu timp de răspuns de 1 milisecundă și refresh rate de 300 Hz, laptopul de gaming LG UltraGear asigură o experiență de joc fluidă datorită celor mai recente componente hardware. În plus, sistemul de răcire LG cu cameră de vapori permite laptopului să funcționeze la rece, chiar și atunci când este folosit pe o perioadă mai îndelungată.

Împărtășind ADN-ul ultraportabilelor Gram, 17G90Q are un design care îl face să fie portabil. Este un laptop subțire, cu un ecran mare și o baterie de 93Wh, cu o grosime de sub 21,4 milimetri și o greutate de mai puțin de 2,7 kilograme.

17G90Q optimizează experiența de joc prin intermediul software-ului pentru gaming LG UltraGear Studio, care permite utilizatorilor să personalizeze opțiunile de gaming și să urmărească o varietate de date de performanță în timp real. Pentru o configurație mai personalizabilă, utilizatorii pot alege o culoare diferită pentru fiecare tastă a laptopului.

LG la CES 2022: Noi monitoare

Monitorul LG UltraFine (modelul 32UQ85R), cât și LG DualUp (modelul 28MQ780) au un design practic, conectivitate îmbunătățită și oferă o experiență superioară de utilizare atât pentru home office, cât și pentru programatori și pentru profesioniștii din industria creativă.

Noul LG UltraFine 32UQ85R este un monitor profesional proiectat pentru a răspunde nevoilor designerilor grafici, editorilor foto/video și creatorilor de conținut. Primul panou LG Nano IPS Black de 32 de inci 4K UHD (3.840 x 2.160) adaugă profunzime imaginilor și permite creatorilor să lucreze mai productiv.

De asemenea, monitorul LG DualUp are un display Nano IPS cu un aspect ratio de 16:18 – un format nou pe piața monitoarelor. Monitorul inovator Square Double QHD (2.560 x 2.880) oferă aceeași suprafață a ecranului pe care ar oferi-o două ecrane de 21,5 inci și are o funcție de vizualizare vertical split. Cu ajutorul suportului LG Ergo, LG 28MQ780 îmbunătățește productivitatea, economisind spațiu pe birou.

Etichete: , , , , ,